Meteen naar de inhoud

Een professionele tijdregistratie bespaart u veel tijd en geld

Het registeren van de tijden van uw personeel kost u als bedrijf veel tijd en geld. In bedrijven met honderden of meer werknemers zijn er zelfs hele afdelingen die zich hier enkel mee bezighouden. Toch kunt u tijdregistratie in uw bedrijf veel gemakkelijker en sneller maken als u gebruikmaakt van moderne technieken. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van moderne prikklokken. Met prikklokken registreert u ieder personeelslid wanneer hij of zij start en vertrekt. U heeft hiermee altijd een goed overzicht van de uren die uw medewerkers maken en zonder dat hier discussie over ontstaat.

De voordelen van moderne tijdregistraties

Het grote voordeel van moderne tijdregistraties, is dat u veel tijd kunt besparen. Medewerkers weten dat wanneer zij zich niet registreren, hun uren niet geregistreerd worden. Dit is natuurlijk een heel andere werkwijze dan dat zij urenbriefjes moeten inleveren. Urenbriefjes worden dan te laat ingeleverd of onleesbaar of foutief ingevuld. Hierdoor ontstaan er ook weer misverstanden en dit is met moderne tijdregistraties te voorkomen. Wanneer u voor tijdregistratie gebruikmaakt van een prikklok, dan is Immotix een juiste keuze. Wij bieden u zowel klassieke als elektronische prikklokken aan, waarmee op een moderne en geautomatiseerde wijze uw uren registreert.

Met tijdregistratie software heeft u alles voor een goede tijdregistratie

Immotix levert met software een compleet systeem voor tijdregistratie, personeelsregistratie, toegangscontrole en project- en orderregistratie. Hierbij staat flexibiliteit voorop. Omdat het pakket uit modules bestaat, kunt u dus ook kiezen voor alleen tijdregistratie software en hoeft u de andere modules niet af te nemen. Daarentegen, als u juist uw toegangscontrole wilt uitbreiden of verder automatiseren, dan kunt u alsnog kiezen om bepaalde modules af te nemen. De tijdregistratie software van Van Bracht Time is tevens gemakkelijk te koppelen aan uw salarispakket voor optimale automatisering.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.