Meteen naar de inhoud

Met bezoekersregistratie altijd inzicht in het gedrag van uw bezoekers

Uiteraard zijn gedurende de werkdagen uw personeelsleden in uw bedrijfspand aanwezig. Maar daarnaast kunt u ook veel bezoekers ontvangen. Dit zijn meestal zakelijke bezoekers die met u of uw medewerkers een afspraak hebben. Normaliter zal een bezoeker zich bij de receptie melden, zodat u uw bezoek kunt ophalen. Maar hoe goed u bepaalde bezoekers ook kent, het blijven onbekende mensen. Kunt u altijd voorkomen dat een bezoeker rond gaat lopen in uw bedrijf en misschien ruimtes betreedt die hij eigenlijk niet mag betreden? Met een bezoekersregistratie kunt u voorkomen dat bezoekers zomaar ruimtes in uw bedrijf betreden.

Het voordeel van een bezoekersregistratiesysteem

Een bezoekersregistratiesysteem houdt niet zozeer in dat u iedere bezoeker aan een zware controle onderwerpt. Dit is ook niet klantvriendelijk en moet voorkomen worden. Wel kunt u hiermee voorkomen dat (ongewenste) bezoekers zomaar uw bedrijf binnenlopen. Heeft u bijvoorbeeld meerdere ingangen en uw bezoek gaat niet via de hoofdingang binnen, dan kan uw bezoek in bepaalde niet toegankelijke ruimtes terechtkomen. Met een bezoekersregistratiesysteem zorgt u ervoor dat enkel mensen die daadwerkelijk toegang tot uw bedrijf of bepaalde ruimtes hebben, toegang blijven houden. Onbevoegde bezoekers houdt het systeem tegen en kunnen dus niet verder in uw bedrijfspand komen.

Bezoekersregistratiesystemen via Immotix opzetten

Heeft uw bedrijf behoefte aan bezoekersregistratiesystemen? Dan is Immotix graag uw partner. Via een systeem waarbij bezoekers zich kunnen melden met een badge, vingerafdruk of gezichtsherkenning, heeft u altijd de controle en ontvangt u uw bezoek toch op een nette wijze. Met onze software voor bezoekersregistratie houdt u exact bij wie en wanneer iemand een bepaalde ruimte heeft betreden. Hierdoor dragen wij in grote mate bij aan de veiligheid in uw bedrijf. Onze software is overigens onbeperkt uit te breiden met andere modules, zodat u een zeer verregaande vorm van automatisering kunt creëren.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.