Meteen naar de inhoud

Oplossingen

Weet jij altijd precies wie er in je gebouw is? Ook tijdens een calamiteit? En heb je dan direct in beeld hoeveel van deze personen er bhv’er zijn? Word jij ’s nachts weleens opgeschrikt door een alarm waardoor je fysiek op de betreffende bedrijfslocatie moet gaan kijken? Kun jij, bijvoorbeeld in geval van brand, op afstand zien welke deuren open of gesloten zijn? En waar en hoeveel mensen zich in het pand bevinden?
Maak jij al slim gebruik van data (door op te slaan en te analyseren) zodat je bijvoorbeeld je onderhoud efficiënter inregelt? En ben jij nog bezig met het fysiek controleren van camera’s die buiten gebruik zijn of krijg je daar al automatisch een notificatie van?
Hoe gemakkelijk zou het zijn als je over een paraplu-oplossing bóven je gebouw beschikt zodat je op elk gewenst moment, vanaf elke locatie, precies weet wat er binnen je gebouw gebeurt.

Gecentraliseerd beheer van je gebouwsystemen

Gebouwdashboards in de cloud, dus altijd en overal virtueel toegang tot je gebouw en inzicht in wat er gebeurt. Maak gebruik van event driven, geïntegreerde camerabeelden voor direct inzicht bij brand, inbraak of een ander alarm.

Paraplu-oplossing met uitgebreid integratieplatform

Monitoring van gebouwapparatuur en alerts. Verzamel en analyseer data, maak rapportages en ontdek trends. Maak gebruik van IFTTT (if this, than that) voor slim koppelen van bepaalde webapplicaties met als doel het automatiseren van bepaalde acties.

Optimaliseer je processen: altijd en overal op de hoogte

Apparaten kennen een langere levensduur door inzet van moderne functionaliteiten, tijdsregistratie vindt eenvoudig plaats, verschillende systemen worden met elkaar geïntegreerd en inzicht is via rapportages altijd en overal beschikbaar.

Smart building platform

Het Immotix Smart Building platform is de basis van al onze softwareoplossingen. Merkonafhankelijk koppelt het diverse gebouwsystemen op een veilige manier via de cloud. Beheer wordt gestandaardiseerd, toegankelijk en eenvoudig. Inzicht ontstaat door uitgebreide rapportages, meldingen en alerts.

Immotix maakt een gewoon gebouw tot een Smart Building

Immotix levert Smart Building Software in de cloud, waarmee je je toegangscontrole, brandmeldinstallatie en meldingen van alarm en inbraak met één software-oplossing eenvoudig regelt.
Deze software is in staat om te communiceren met allerlei andere ICT-systemen gericht op ERP, hrm en het integreert met smart building systemen. Daardoor krijg je als gebouweigenaar, facilitair manager, technische dienst of betrokken installateur een totaaloverzicht van je gebouw. Zo kun je vanaf afstand precies zien wie er waar en wanneer in je gebouw aanwezig is. En dat via duidelijke beelden op de plattegrond en met een alarmmelding in gewóón Nederlands: dus geen vage codes die je op moet zoeken in een (soms onvindbare, maar altijd te dikke) map, maar duidelijke termen als ‘brand keuken’ of ‘hoofdingang geopend’.
Door je gebouw te bekijken als smart building kun je via de cloud, waar je ook bent, áltijd zien wat er gebeurt in je gebouw rondom processen die je bijvoorbeeld gebruikt als bedrijfshulpverlener of als facilitair manager. Of wanneer je als installateur, gebouweigenaar of technische dienst belast bent met zaken als toegangscontrole, tijdsregistratie op parkeermanagement.
Uiteindelijk gaat het over gecentraliseerd beheer van je totale omgeving. En dat via één heldere, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken oplossing.