Meteen naar de inhoud

Aanwezigheidsregistratie

Kies voor aanwezigheidsregistratie binnen uw bedrijf. Immotix zorgt ervoor dat u precies ziet welke personeelsleden aanwezig zijn binnen uw organisatie. Door de kwalitatieve hoogstaande producten van Immotix bent u verzekerd van producten die jarenlang meegaan en gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de werkgever als de werknemer. De achterzijde van de apparatuur van de aanwezigheidsregistratie is overzichtelijk en zorgt voor duidelijke beeld zodat u goed kunt zien welke personeelsleden er wel of niet zijn.

Immotix verzorgd uw aanwezigheidsregistratie

Door de service en hoogstaande kwaliteiten die Van Bragt Electro gebruikt voor de installatie van bijvoorbeeld de aanwezigheidsregistratie kan de waarborging van kwaliteit gegarandeerd worden. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar onze samenwerking. Hierbij speelt een persoonlijke aanpak een grote rol. Met deze persoonlijke aanpak willen wij u zo goed mogelijk bedienen in uw wensen en behoeftes.

Service en hoogstaande kwaliteit, hand in hand bij Immotix

Persoonlijke service en hoogstaande kwaliteit van de producten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden bij Immotix. Wanneer u bijvoorbeeld aanwezigheidsregistratie wilt installeren binnen uw organisatie kan dit vakkundig worden geplaatst door een van onze ervaren medewerkers. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.