Meteen naar de inhoud

U komt verder met een urenregistratiesysteem personeel

Er kunnen veel haken en ogen zitten aan het goed registreren van de uren van uw personeel. Een en ander is geheel afhankelijk van hoe u de gewerkte uren aangeleverd krijgt en hoe u deze uren in uw administratie verwerkt. Heeft u hier nog geen goed systeem voor? Dan liggen fouten al snel op de loer. Doordat urenbriefjes foutief worden ingevuld of er wordt misbruik van gemaakt, kunt u teveel uren uitbetalen. Ook tijdens het invoeren van de urenbriefjes in het systeem kunnen fouten ontstaan. Uren komen fout of dubbel in het systeem, met alle gevolgen van dien. Met een goed urenregistratiesysteem personeel lost u al veel problemen op.

Geniet van het gemak van urenregistratiesystemen personeel

Met urenregistratiesystemen voor personeel geniet u van veel gemak. Naast automatische urenverwerking door middel van bijvoorbeeld een prikklok, heeft u een veel beter overzicht. Heeft u een overzicht nodig van het aantal afwezige personeelsleden of zieken? Uit een urenregistratiesysteem zijn erg veel gegevens te halen. Bovendien hoeven de uren niet meer handmatig in een salarissysteem worden gezet. Doordat de meeste urenregistratiesystemen voor personeel een koppeling hebben naar salarispakketten, staan de gewerkte uren hier in een mum van tijd in. Het plannen van personeel zal ook veel gemakkelijker gaan. Vanuit het urenregistratiesysteem zijn gemakkelijk roosters op te stellen.

Een personeel urenregistratiesysteem van Immotix

Met het personeel urenregistratiesysteem Immotix Time-Advanced van Immotix weet u zeker dat het met uw personeel urenregistratiesysteem wel goed zit. Bij ons kunt u ook terecht voor de aanschaf van prikklokken, zodat u uw personeel op de meest moderne wijzes kunt laten registreren. Zo is het mogelijk om in te klokken met vingerafdruk of gezichtsherkenning. De gegevens worden in het personeel urenregistratiesysteem opgeslagen. U heeft direct inzicht en kunt onbeperkt gegevensanalyse maken. Neemt u contact met ons op als u wilt weten wat ons systeem voor uw bedrijf kan betekenen.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.