Meteen naar de inhoud

Installatie- en kennispartners

Beveiliging moeilijk, ingewikkeld of spannend? Zeker niet! Natuurlijk werken we met complexe systemen en geavanceerde technieken. Maar het is onze specialiteit om de beveiliging voor u te laten werken. Oftewel: om u een veilig gevoel te geven!

Bij MT-SS houden we van aanpakken. Onze lijnen zijn kort, waardoor we zaken snel kunnen afhandelen. Wij denken in oplossingen en ontwikkelen onszelf iedere dag. Dat is belangrijk in de beveiligingswereld, want nieuwe technieken schieten als paddenstoelen uit de grond. Stilzitten? Dat kennen we niet.

Onze mensen hebben drie dingen gemeen: een flinke dosis werkplezier, vakkennis en positieve energie. We zijn een klein en professioneel team en staan stevig met de voeten in de klei. Samen werken we hard aan de meest diverse projecten. En we zeggen altijd waar het op staat, daar kunt u op bouwen!

We hebben een strategische partnership met Van Bragt Time gesloten vanwege de grote kennis en ervaring op gebied van tijdregistratie. Honderden klanten vertrouwen al ruim 22 jaar op de technologie en expertise van Van Bragt Time.

Sinds begin 2016 werkt Immotix met Van Bragt Time aan een modern, gebruiksvriendelijk tijdregistratie cloud oplossing en heet Immotix Time Light en Immotix Time Advanced. Deze tijdregistratie oplossing is 2e helft 2016 op de markt gebracht en kent inmiddels meer dan 70 implementaties welk aantal gestaag toeneemt.

HS-PAS onderscheidt zich als een buitengewoon transparant en toegewijde partner en distribteur op toegangstechniek. Met HS-PAS is Immotix de samenwerking aangegaan om hun toegangssystemen verder te integreren met gebouwinstallaties.

In 2019 is een innovatieproject gestart om op het Axema VAKA toegangssysteem een app te ontwikkelen die de veel ondersteuning biedt aan de beheerder. Met de app kunnen de meest gebruikte functie veilig en 24 x 7 op afstand worden ingeregeld of gesignaleerd.

Van Dorp is een gerenommeerd installatiebedrijf in Nederland. Immotix werkt nauw met Van Dorp samen voor het ontwikkelen van het Immotix Smart Building Platform.

Van Dorp beschikt over de ‘hands on’ ervaring en klantsituaties die veel waarde toevoegen in het ontwikkelingsproces. De klanten van Van Dorp Installaties zitten vooraan om te profiteren van de integratie technologie van Immotix voor gebouwgebonden systemen zoals tijdregistratie, toegang, beveiliging en camera’s.

Technologiepartners / technische integraties