Meteen naar de inhoud

Snelle urenregistratie met een goed softwaresysteem

Het bijhouden van de urenregistratie kan op veel verschillende manieren. Voor kleinere bedrijven is dit min of meer nog handmatig te doen of in een Excel sheet. Maar hoe meer personeel u heeft, des te lastiger wordt het om op deze wijze de urenregistratie te doen. Het is verstandig om de urenregistratie te automatiseren met speciaal hiervoor ontwikkelde software. Ook de aanlevering van de uren kunt u meer automatiseren, door bijvoorbeeld het inzetten van een prikklok. Hiermee kunt u uw medewerkers ontlasten. Met een koppeling tussen de prikklok en urenregistratie software, is een voortdurend inzicht in uw urenregistratie gegarandeerd.

De vele mogelijkheden van urenregistratie software

Urenregistratie software biedt u veel voordelen. Dit begint al bij de aanlevering van de uren. In plaats van dat werknemers wekelijks of maandelijks een urenbriefje inleveren, kunnen zij zich dagelijks met een prikklok registreren. Bij moderne prikklokken worden de gegevens direct opgeslagen in de urenregistratie software. Hierdoor heeft u altijd de gegevens van uw medewerkers bij de hand. U kunt gemakkelijk lijsten uitdraaien van afwezigen, van de zieken en de gewerkte overuren. De gewerkte uren zijn gemakkelijk te exporteren naar andere softwarepakketten, zoals een HRM softwarepakket of salarispakket. Dit voorkomt dat u gegevens dubbel moet invoeren en het maken van fouten.

De software urenregistratie van Immotix

Heeft u behoefte om uw urenregistratie te automatiseren? Dan kunt u een optimale automatisering verwachten met de software urenregistratie van Immotix. Onze software voor urenregistratie is zeer flexibel, waardoor u als dit nodig is, modules kunt toevoegen. Op deze wijze is het mogelijk om de software met uw bedrijf mee te laten groeien. Met onze software is het ook mogelijk om een medewerkersportaal op te zetten, zodat medewerkers in een eigen omgeving kunnen inloggen en overzicht hebben over hun urenregistratie. Software urenregistratie van Immotix voldoet aan de behoeften van zowel u als uw medewerkers.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.