Meteen naar de inhoud

Altijd controle wie in uw bedrijf aanwezig is met een toegangscontrolesysteem

Bedrijfspanden kunnen soms groot zijn en diverse ingangen hebben. Daarnaast zijn er misschien ruimtes die niet voor iedereen toegankelijk mogen zijn. U wilt uiteraard voorkomen dat onbevoegden zich op uw terrein begeven of dat onbevoegde medewerkers bepaalde ruimtes binnen kunnen komen. Dit kan vooral in grote bedrijven lastig te controleren zijn. Met een toegangscontrolesysteem houdt u wel exact bij wie in uw pand is en waar deze persoon zich bevindt. Een toegangscontrolesysteem geeft iedereen die daadwerkelijk toegang tot uw bedrijf of bepaalde ruimtes heeft toegang en houdt onbevoegde personen buiten de deur.

Toegangscontrolesystemen helpen tegen de veiligheid

Met toegangscontrolesystemen kunt u op een perfecte wijze de controle in handen houden wie er zich in uw bedrijfspand bevindt. Dit zal de veiligheid van u en uw medewerkers verhogen en u weet zeker dat uw gegevens veilig zijn, omdat niet iedereen zomaar binnen kan komen. Immotix helpt u bij het opzetten van een toegangscontrolesysteem door middel van diverse apparaten en een stuk software. U kunt bij ons dus terecht voor een totaaloplossing voor de toegang tot uw bedrijf. Mensen die toegang hebben kunnen zich aanmelden met een badge, pin of vingerscan en ook andere biometrische herkenning mogelijkheden kunnen ingezet worden.

Een systeem toegangscontrole van Immotix

Of u nu één hoofdingang heeft of meerdere ingangen, Immotix heeft altijd het juiste systeem toegangscontrole voor u. Onze softwaremodule voor toegangscontrole hebben wij mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van tijdregistratie volledig ontwikkeld. U heeft hierbij vele mogelijkheden. Naast de diverse mogelijkheden om zich aan te melden, kunt u met onze software ook de historie bekijken en zien wie en wanneer iemand een bepaalde ruimte is ingegaan. Al uw ruimtes zijn online volledig in te zien en toe te delen aan de personen die hier toegang tot hebben. Hierdoor heeft u een sluitend systeem voor toegangscontrole.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.