Meteen naar de inhoud

U weet met toegangscontrole software wie in bedrijf aanwezig is

Weet u altijd wie van uw personeelsleden en bezoekers uw bedrijf in- en uitlopen? Ongetwijfeld zullen veel ondernemers deze vraag met nee moeten beantwoorden. Voor veel bedrijven kan dit een veiligheidsrisico inhouden. Helemaal als er in uw bedrijf bepaalde ruimtes zijn waar niet iedereen toegang tot mag hebben. U bent dan toe aan een goede toegangscontrole. Immotix biedt u professionele toegangscontrole software aan, zodat u altijd een goede controle heeft over de activiteiten in uw bedrijf. U weet wie er binnenkomt en wie het pand verlaat. Dit kunt u realtime zien, maar het is ook mogelijk om dit achteraf te controleren.

Veel mogelijkheden met software toegangscontrole

Met de software toegangscontrole van Immotix heeft u vele mogelijkheden om de toegang tot uw bedrijf te controleren. Medewerkers moeten uiteraard altijd toegang hebben, maar misschien niet tot iedere ruimte. In dit geval kunt u via de software instellen welke personeelsleden wel of geen toegang hebben. U kunt bevoegde werknemers een badge geven om zich toegang tot de ruimte te verschaffen, maar modernere mogelijkheden zijn ook mogelijk, zoals een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Wilt u achteraf een overzicht hebben van wie er in de ruimte is geweest, dan is dit via de software na te kijken. Koppelt u onze software aan een camerasysteem, dan is het zelfs mogelijk om live in de ruimte mee te kijken.

Toegangscontrole software kopen bij Immotix

U kunt bij Immotix toegangscontrole software kopen dat luistert naar de naam ‘Immotix Time’. Met onze software heeft u een professioneel toegangscontrolesysteem met vele mogelijkheden. Onbevoegden houdt u met onze toegangscontrole software buiten de deur, terwijl bevoegde medewerkers altijd toegang hebben. Wij bieden tevens andere softwaremodules aan die gemakkelijk te koppelen zijn, zodat u uw bedrijf nog beter kunt automatiseren. Met de module Smart Building bijvoorbeeld, maakt u van uw pand een slim bedrijfspand.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.