Meteen naar de inhoud

Met toegangscontrole garandeert u de veiligheid in uw bedrijf

De veiligheid van uw medewerkers op de werkvloer is een belangrijk punt en daar bent u verantwoordelijk voor. Uw medewerkers zijn zelfs via de arbowetgeving beschermd, zodat u altijd passende maatregelen moet nemen om deze veiligheid te garanderen. Veiligheid kan op vele manieren worden gecreëerd en hieronder kan ook toegangscontrole vallen. Bij zeer grote bedrijfsterreinen is het soms ingewikkeld om in de gaten te houden wie uw terrein betreedt. Met een goed en betrouwbaar systeem voor toegangscontrole houdt u altijd een goed overzicht en heeft u de veiligheid van uw personeel gegarandeerd.

Met een toegangscontrole programma weet u realtime wie er in uw pand is

Bij een goed opgezet toegangscontrolesysteem mag een toegangscontrole programma niet ontbreken. Dit is zelfs het hart van uw systeem. Medewerkers of gasten die volgens u het recht hebben om uw bedrijf of een bepaalde ruimte te mogen betreden, geeft u via het programma toegang. Zij kunnen zich door middel van een batch, pincode of vingerafdruk toegang verschaffen. Diegenen die u geen toegang heeft gegeven, blijven uit deze ruimtes weg. Via een toegangscontrole programma zijn nieuwe personeelsleden gemakkelijk toe te voegen en rechten te wijzigen. Doordat u de ruimtes online kunt inzien, is het ook mogelijk om per ruimte te zien wie de ruimte heeft betreden of heeft verlaten.

Het programma toegangscontrole van Immotix

Immotix heeft al vele jaren ervaring in alles wat met tijdregistratie te maken heeft, zoals prikklokken, ledklokken en ook de ontwikkeling van zeer professionele tijdregistratiesoftware. Met ons programma toegangscontrole ‘Immotix Time’ heeft u alles wat u nodig heeft voor een goede toegangscontrole. U heeft hierbij de keuze op welke wijze mensen toegang krijgen tot een bepaalde ruimte en de toegangscontrole is geheel naar wens in te stellen. Tevens is ons programma gemakkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld camerasystemen of alarmsystemen.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.