Meteen naar de inhoud

Met een tijdregistratiesysteem gaat de urenverwerking een stuk sneller

Uw tijdregistratie volledig geautomatiseerd? Dit is tegenwoordig heel goed mogelijk met moderne software. Zo levert Immotix de softwaremodule ‘Immotax Time-Advanced’. Omdat wij ons al meer dan 20 jaar bezighouden met tijdregistratiesystemen, weten wij wat hierbij komt kijken. Hiervoor hebben wij een softwareprogramma gebouwd waarmee u flexibel bent en uw tijdregistratie volledig kunt automatiseren. De module is te integreren met een prikklok, die u ook bij ons kunt verkrijgen. Hierdoor is het zelfs mogelijk om uw uren te registeren met gezichtsherkenning of een vingerafdruk. De geregistreerde gegevens worden rechtstreeks in het softwarepakket opgeslagen zonder dat werknemers zelf urenbriefjes hoeven in te leveren.

Optimale tijdregistratiesystemen met voldoende uitbreidingsmogelijkheden

Met Immotax Time-Advanced heeft u een volledig pakket voor tijdregistratie en zijn andere toepassingen niet meer nodig, zoals met andere tijdregistratiesystemen vaak wel het geval is. U kunt onbeperkt uitbreiden met modules van 10 tot wel 1.000 medewerkers die met het systeem geregistreerd kunnen worden. Is uw bedrijf dus groeiende, dan groeit het softwarepakket met u mee. U krijgt volledig overzicht over het gedrag van uw medewerkers. U kunt zien of medewerkers te laat zijn, te vroeg vertrekken, vrij of ziek zijn en ook de overwerkuren worden netjes geregistreerd. De software kan gemakkelijk gekoppeld worden aan een prikklok en alle gegevens zijn te integreren in uw HR en salarispakket. Dit scheelt u veel werk en fouten door dubbele invoer worden voorkomen.

Uw systeem tijdregistratie aanschaffen bij Immotix

Immotix is al meer dan 20 jaar specialist in alles wat met tijdregistratie te maken heeft. Met ons zelf ontwikkelde software, zet u een stap verder in de automatisering van uw tijdregistratie. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden met onze andere modules voor toegangscontrole, de module orders en projecten en de module slimme gebouwen. Wilt u meer weten over ons systeem voor tijdregistratie en wat dit systeem voor uw bedrijf inhoudt? Neem dan contact met ons op om u uitgebreid te laten informeren.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.