Meteen naar de inhoud

Volledig overzicht met een tijdregistratiesysteem personeel

Het registreren van de gewerkte uren, verlofuren, overuren en ziekte van uw personeel kan erg veel tijd in beslag nemen. Uw HRM afdeling zal mogelijk medewerkers hebben die hier de hele dag mee bezig zijn. Tijdregistratie is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van de afdeling HRM en loonadministratie. Op basis van de gewerkte uren worden salarisstroken opgesteld en kunt u ziekte en verlof in de gaten houden. Voor een professioneel bedrijf is het dan niet meer dan logisch om het tijdregistratiesysteem personeel te automatiseren. Hiermee is het mogelijk om veel tijd en geld te besparen en fouten te voorkomen.

Ook werknemers ervaren gemak met een personeel tijdregistratiesysteem

Met een personeel tijdregistratiesysteem profiteert niet alleen u als werkgever. Ook uw werknemers zullen het gemak ervaren van een volledig geautomatiseerd systeem. Het invullen van urenbriefjes zal verleden tijd zijn, doordat medewerkers zich kunnen aan- en afmelden met met een prikklok. Hierdoor zullen er geen misverstanden meer ontstaan over het aantal gewerkte uren en over de overuren. U bent hierdoor in staat om uw personeel altijd de juiste uren uit te betalen en u kunt uw medewerkers altijd correcte overzichten geven betreffende hun verlofuren en overuren. Een personeel tijdregistratiesysteem heeft daarom voor iedereen in uw bedrijf positieve gevolgen.

Tijdregistratiesystemen personeel kopen bij Immotix

Er zijn diverse tijdregistratiesystemen personeel te koop, maar wilt u een systeem die u veel werk uit handen neemt? Kies dan voor tijdregistratiesoftware van Immotix. Omdat tijdregistratie ons vak is, hebben wij een softwaresysteem kunnen ontwikkelen die uw tijdregistratie volledig automatiseert. U profiteert hierdoor van veel tijdwinst en van het voorkomen van fouten. Onze software is gemakkelijk uit te breiden omdat u meer personeel in dienst krijgt of met andere modules en koppelingen naar bijvoorbeeld uw HR- en salarispakket. Naast onze software, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van uw prikklokken.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.