Meteen naar de inhoud

Houd uw project administratie op orde met projectregistratie

Heeft u in uw bedrijf veel van doen met verschillende soorten projecten? Dan is het wenselijk om een projectadministratie bij te houden. Per project stelt u een begroting op en houdt u de omzet en kosten bij. Zo heeft u exact inzicht in hoe een project verloopt, kunt u de voortgang van een project in de gaten houden en is een project gemakkelijk bij te sturen. Het is heel belangrijk dat u gewerkte uren, uw omzet en bepaalde kosten altijd registreert op een projectnummer of projectnaam. Zo kan er geen verwarring ontstaan, doordat bijvoorbeeld kosten, uren of omzet op een ander project worden gezet. Hiervoor heeft u een goed systeem voor projectregistratie nodig.

Een betrouwbaar systeem voor projectregistraties

Belangrijk bij een project is dat u het juiste aantal gewerkte uren, de kosten en de omzet registreert. Hierop moet u uw administratie en eigenlijk uw gehele bedrijfsproces inrichten. Alleen zo kunt u goede projectregistraties uitvoeren. Immotix is u hier graag behulpzaam bij. Met onze order- en projectregistratie software kunt u goed uit de voeten en is het mogelijk om op diverse wijzes de diverse onderdelen waar u mee te maken krijgt te registreren. Zo is onze software dusdanig ingericht dat u artikelen op een projectnummer kunt registreren of dat de uren van bepaalde werknemers aan een project worden gehangen.

Projectregistratie software kopen bij Immotix

Wilt u een betrouwbaar overzicht van al uw projecten? Dat kan met de order- en projectsoftware van Immotix. Onze software zorgt ervoor dat ieder onderdeel tot in detail aan een project gelinkt kan worden. Er zal geen misverstand meer zijn of bepaalde uren of kosten wel tot een project gerekend mogen worden, met onze software heeft u alle duidelijk in beeld. Dit leidt uiteindelijk tot een zeer nauwkeurige projectadministratie die u altijd onder controle heeft.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.