Meteen naar de inhoud

Met goede personeelsregistratie altijd op de hoogte van de personeelsaanwezigheid

In kleine bedrijven is officiële personeelsregistratie misschien minder nodig. Bij grote bedrijven daarentegen, heeft u een goede personeelsregistratie nodig. Met veel personeelsleden is het lastig om goed overzicht te houden van de gewerkte uren, verlofuren, ziekte-uren en overwerkuren. Toch verwachten uw werknemers op tijd hun salaris en goede overzichten van bijvoorbeeld overwerk- en verlofuren. Immotix kan u helpen bij het opzetten van een goede personeelsregistratie. Bij ons kunt u terecht voor een compleet urenregistratiesysteem, zoals prikklokken en goede software. Hiermee loopt uw personeelsregistratie nooit meer in de soep.

Een personeelsregistratiesysteem van Immotix

Een goed personeelsregistratiesysteem begint met het goed registreren van personeel. Dit bereikt u het gemakkelijkste met een prikklok. U heeft bij ons de keuze uit een klassieke prikklok waarbij personeel zich registreert door middel van een week- of maandkaart en een elektronische prikklok. Hiermee biedt u een hypermoderne wijze van registratie aan met een badge, vingerafdruk of gezichtsherkenning. De uren worden vervolgens opgeslagen in een softwareprogramma. Hiervoor hebben wij een eigen softwaremodule ontwikkeld. De module biedt u veel mogelijkheden. Ten eerste uiteraard een compleet overzicht van de gewerkte uren en waar u altijd inzicht in heeft. Maar onze software biedt ook de mogelijkheden voor het maken van roosters en overzichten van overwerkuren, afwezigheidsuren of verlofuren.

Met personeelsregistratiesystemen komt u verder

De mogelijkheden van personeelsregistratiesystemen zijn vrijwel onbeperkt. Het grote voordeel van een dergelijk systeem is dat u altijd een goed overzicht heeft van wanneer uw personeel heeft gewerkt, wanneer zij afwezig zijn en hoeveel overuren zij gedraaid hebben. Met de softwaremodule van Immotix heeft u bovendien vele mogelijkheden om de gegevens te analyseren door middel van overzichten. Wij bieden tevens koppelingen aan naar uw salarispakket, zodat dubbele invoer van gegevens niet meer nodig is en fouten nagenoeg niet meer voorkomen.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.