Meteen naar de inhoud

Houdt controle op uw orders met een orderregistratie systeem

Klanten die een order bij u plaatsen kunnen dit afhankelijk van uw onderneming op diverse wijzes doen. Dit kan in een winkel, in een magazijn, maar soms ook online. Daarnaast moet u een goede registratie hebben van artikelen die u in voorraad heeft. Dit is nauw verbonden met een goede orderregistratie. Immers het aantal orders zal de voorraadgrootte van uw artikelen bepalen. Het kan ook belangrijk zijn hoeveel uren uw medewerkers aan bepaalde orders besteden. Wilt u een compleet orderoverzicht? Dan is een orderregistratie systeem in uw onderneming onmisbaar. Met een dergelijk systeem zal de afhandeling van orders veel gemakkelijker gaan.

Werk orders met een systeem orderregistratie op een klantvriendelijke wijze af

Wanneer klanten fysiek in uw winkel, showroom of magazijn orders plaatsen en u handelt deze orders direct af, dan is een goed ingerichte orderregistratie van belang. U heeft hierbij keuze uit diverse terminals om een order of klant in te geven en af te handelen. Een professionele terminal is uitgevoerd met een toetsenbord, zodat u ook nieuwe klanten gemakkelijk kunt ingeven. Registreert u orders op een barcode, dan is een barcode reader nodig. Ook een handscanner die verbonden is met de kassa kan een mogelijkheid zijn. Met de order- en projectsoftware van Immotix is het zelfs mogelijk om moderne apparatuur te gebruiken voor orderregistratie, zoals een een app op een tablet of smartphone.

Een systeem orderregistratie via Immotix

Immotix kan u helpen bij het opzetten van een goed werkend systeem voor orderregistratie. Wij leveren hiervoor alle apparatuur en software. Orders zijn met ons softwaresysteem op verschillende wijzes in te geven. Zo heeft u per order een overzicht van het aantal uren dat hiermee gemoeid is, welke medewerkers en de overige kosten. Onze software kan met diverse hardware gekoppeld worden, alsmede aan onze andere softwaremodules, zoals de module tijdregistratie of de Smart Building module.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.