Meteen naar de inhoud

Oplossingen / Oplossingen voor de bouwplaats

Oplossingen voor de bouwplaats

Deze baanbrekende technologie is ontworpen om de veiligheid en efficiëntie op bouwplaatsen te verbeteren door geavanceerde beveiligingsfuncties te combineren met de geavanceerde toegangsoplossingen van Immotix.

Deze nieuwe slimme camera toepassing stelt bouwbedrijven in staat om real-time beeldmateriaal van de bouwplaats te bekijken en te analyseren. Dit biedt niet alleen een extra laag van beveiliging tegen diefstal en vandalisme, maar maakt ook monitoring op afstand mogelijk, waardoor bouwmanagers altijd op de hoogte kunnen blijven van de voortgang en mogelijke uitdagingen. Door gebruik te maken van onze integratie met het krachtige Eagle Eye Cloud VMS systeem onstaat er een veilige manier om uw camerabeelden met derden te delen.

Wat dit nog krachtiger maakt, is de integratie met het Immotix toegangscontrolesysteem. De camera’s kunnen naadloos samenwerken met de bestaande toegangsbadges en biometrische systemen van Immotix, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de bouwplaats.

Maak jij al een timelapse van je bouwplaats?

✔ Deel camerabeelden met verschillende medewerkers, klanten of andere betrokken partijen op basis van autorisatie.
✔ Maak automatisch timelapses van uw bouw projecten.
✔ Uitbreidbaar met tijdsregistratie, toegangscontrole en projectregistratie.
✔ Meerdere locaties, medewerkers en beheerders.
✔ Altijd en overal inzicht in voortgang, aanwezigheid en camerabeelden.