Meteen naar de inhoud

Het beste online tijdregistratie systeem voor uw bedrijf

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goed, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om de online tijdregistratie voor uw personeel te regelen? Dan bent u bij Immotix aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft namelijk een softwarepakket ontwikkeld waarmee het mogelijk is om deze registratie perfect uit te voeren. Ons Immotix Time Advanced pakket is een volledig en compleet tijdregistratie pakket. Met onze online tijdregistratie software heeft u altijd een realtime overzicht wie er op dat moment bij u aanwezig is, maar ook hoeveel uren een bepaalde werknemer heeft gemaakt in een periode.

Aan de slag met ons online tijdregistratie systeem

We hebben Immotix Time Advanced dusdanig ontwikkeld dat het eenvoudig in het gebruik is. Daar komt ook bij dat u het pakket makkelijk uitbreidt met extra diensten. Zo hebben wij eenvoudig te installeren voor bijvoorbeeld toegangscontrole en slimme gebouwen. We hebben meer informatie hierover elders op deze website voor u klaarstaan. Schroom daarnaast ook niet om eens contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen over de mogelijkheden die u met ons pakket heeft. Ons pakket voor online tijdregistratie is daarbij makkelijk op te schalen. U kunt het makkelijk gebruiken met tien werknemers, maar net zo eenvoudig met 100 werknemers.

Meer weten over onze online tijdregistratie software?

Indien u meer wilt weten over online tijdregistratie met Immotix Time Advanced, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij voor u klaar hebben staan. We vinden het belangrijk om voor u een pakket te ontwikkelen dat zo gebruiksvriendelijk en betrouwbaar mogelijk is. Neem dan ook vooral eens contact met ons op als u vragen heeft over het gebruik van ons systeem, of over de verschillende functionaliteiten die u bij ons tot uw beschikking heeft.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.