Meteen naar de inhoud

Een kloksysteem voor uw werknemers

Wilt u graag goed in de gaten houden wat voor uren uw mensen maken? Altijd op de hoogte zijn of iemand in uw bedrijf aanwezig is of niet? Bij Immotix hebben we dan de oplossing voor u. We hebben verschillende systemen klaarstaan waarmee het heel eenvoudig is om een tijdregistratie mee bij te houden. Dit kan digitaal, we hebben ook een systeem met een prikklok in de aanbieding voor u. Beide soorten systemen zijn geheel betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik. Schroom dan ook niet om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die we voor u klaar hebben staan. We geven u hier ook graag uitgebreide informatie over.

Welk kloksysteem voor uw werknemers?

Als u graag wilt werken met een prikklok, dan hebben we verschillende opties voor u in petto. Zo kunt u kiezen voor een klassieke prikklok, waar een klokkaart bij gebruikt wordt. We hebben ook elektronische prikklokken, waarmee u eenvoudig de gegevens van de klok krijgt geleverd. Ook hebben wij dan nog een prikklok in de cloud. Hierbij kunt u de gegevens overal waar u maar wilt inzien. We hebben elders op deze website ook een video klaar staan waarin de werking van deze klokken duidelijk en bondig aan u wordt uitgelegd.

Het beste kloksysteem voor uw personeel

We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken om een systeem te gebruiken dat perfect werkt. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen als u er meer over wilt weten hoe u ons kloksysteem in kunt zetten. Met een kloksysteem uw personeel controleren aangaande het aantal uren dat ze maken en hun aanwezigheid is iets waar wij al jaren in zijn gespecialiseerd. We zijn in 1995 begonnen met ons bedrijf en hebben door de jaren heen ons systeem verder geperfectioneerd. Zo hebben wij het beste kloksysteem voor uw werknemers kunnen ontwikkelen.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.