Meteen naar de inhoud

Laat uw personeel snel en automatisch inklokken met een inkloksysteem

Hoe houdt u de gewerkte uren van uw personeel bij? Wanneer uw werknemers wisselende diensten draaien, in onregelmatige tijden en in ploegendiensten werken, dan heeft u hier een goed werkend systeem voor nodig. Een waterdicht systeem dat betrouwbaar is en dat de kans op fraude voorkomt is een inkloksysteem. Medewerkers laten inklokken doet u door middel van een prikklok. Een prikklok is een apparaat dat u bij de ingang binnen of buiten plaatst en waar uw personeel zich mee kan aanmelden. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld met een kaart waar de start- en eindtijden op gestempeld worden.

Diverse soorten inkloksystemen

Er zijn diverse soorten inkloksystemen verkrijgbaar. Kijk u eens in de online winkel van Immotix. Hier vindt u zowel een klassieke prikklok als een elektronische prikklok. De klassieke prikklok is een kaartsysteem. De medewerker ontvangt een week- of maandkaart en laat de kaart bij binnenkomst en vertrek door de prikklok afstempelen. Vanaf de kaart is dan direct het aantal gewerkte uren af te lezen. Wilt u uw personeel op een moderne wijze laten inklokken? Dan is een elektronische prikklok voor u geschikt. Hierbij kunnen werknemers via een vingerafdruk, gezichtsherkenning of met een badge inklokken. De gegevens worden op uw server opgeslagen, waardoor u direct inzicht heeft in de urenregistratie.

Een inkloksysteem personeel van Immotix aanschaffen

Lijkt een inkloksysteem voor uw personeel ook wel wat voor u? Dan helpt Immotix u graag verder. Naast de keuze uit diverse soorten prikklokken, kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden met onze software. Wij hebben speciale urenregistratiesoftware ontwikkelt die u aan uw prikklokken kunt koppelen. De geregistreerde uren worden rechtstreeks in het systeem opgeslagen en u kunt hieruit onbeperkt overzichten creëren. Tevens zijn de gegevens te koppelen aan uw HR- en salarispakket.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.