Meteen naar de inhoud

Digitale aanwezigheidsregistratie kopen

Bent u op zoek naar betrouwbare software voor digitale aanwezigheidsregistratie? Dan bent u bij Immotix aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al sinds 1995 actief op het gebied van aanwezigheidsregistratie en hebben hier de beste oplossing voor klaarstaan. Zo houdt u in de gaten hoe lang uw mensen op kantoor aanwezig zijn en hoeveel uren ze daadwerkelijk maken. Ons digitale aanwezigheidsregistratie systeem is betrouwbaar en accuraat. U hoeft uzelf dan ook geen zorgen te maken of de tijd wel goed wordt bijgehouden. De software is ook te gebruiken voor personeelsregistratie en toegangscontrole.

Aan de slag met ons digitale aanwezigheidsregistratie systeem

Immotix is een toonaangevend bedrijf als het aankomt op het registreren van de aanwezigheid van uw mensen. We hebben hier een softwarepakket voor ontwikkeld dat Immotix heet. Dit is een pakket dat eenvoudig gebruikt kan worden en dat altijd voor de beste resultaten zorgt. Ons pakket bestaat uit meerdere modules, die u los of samen kunt bestellen. Zo hebben wij in onze sofftware voor digitale aanwezigheidsregistratie een module voor tijdregistratie, waarmee u realitime inzicht heeft in de aanwezigheid of afwezigheid van uw personeel.

Eenvoudig onze digitale aanwezigheidsregistratie kopen

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de aanwezigheid van uw mensen en dat u kunt bekijken hoe vaak iemand in een bepaalde periode daadwerkelijk op kantoor is geweest. Hier hebben wij onze software voor ontwikkeld. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Onze mensen staan klaar om u te helpen aan de juiste informatie. We vertellen u graag welke mogelijkheden u heeft met onze software en welke modules u allemaal bij onze digitale aanwezigheidsregistratie kunt kopen. We hebben ook uitgebreide informatie hierover voor u klaarstaan elders op deze website.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.