Meteen naar de inhoud

Oplossingen / Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Heeft uw bedrijf behoefte aan bezoekersregistratiesystemen? Dan is Immotix graag uw partner. Via een systeem waarbij bezoekers zich kunnen melden met een badge, vingerafdruk of gezichtsherkenning, heeft u altijd de controle en ontvangt u uw bezoek toch op een nette wijze. Met onze software voor bezoekersregistratie houdt u exact bij wie en wanneer iemand een bepaalde ruimte heeft betreden. Hierdoor dragen wij in grote mate bij aan de veiligheid in uw bedrijf. Onze software is overigens onbeperkt uit te breiden met andere modules, zodat u een zeer verregaande vorm van automatisering kunt creëren.

Met Immotix kunt u de registratie van bezoekers zodanig integreren met uw toegangscontrole systeem zodat u een veilige omgeving creëert voor uw bezoekers. Pasjes of tags zijn alleen actief als de bezoeker daadwerkelijk aanwezig is en worden na vertrek van de bezoeker weer gedeactiveerd. Daarnaast zijn uw bezoekers bekend en aanwezig op een evacuatielijst in geval van een calamiteit. Wel zo veilig en een prettig idee om te weten wie er aanwezig zijn!

✔ Bezoekers kunnen middels het bestaande toegangscontrole systeem toegang krijgen via de receptie of andere medewerkers die daarvoor geautoriseerd zijn.
✔ Altijd een actuele aanwezigheids- of evacuatielijst inclusief bezoekers.
✔ Bezoekers kunnen worden aangemeld via de bezoekers agenda.
✔ Registratie van gebeurtenissen en audit-logboek aanwezig.
✔ Indien gewenst kan worden bijgehouden of uw bezoek de bezoekersregels hebben gelezen of dat dit nog moet gebeuren.
✔ Verloren passen eenvoudig en real time te blokkeren.

✔ Cloud based software – geen installatie van software nodig
✔ Onbeperkt aantal gebruikers en / of locaties
✔ Beschikbaar in meerdere talen.
✔ Nederlands team van specialisten.
✔ Snelle responstijd helpdesk, eigen support specialist.
✔ Nederlands datacenter, ISO gecertificeerd.