Meteen naar de inhoud

Een aanwezigheidsregistratiesysteem aanschaffen

Het bijhouden van de aanwezigheid bij uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt per slot van rekening toch graag weten of de mensen die bij u werken ook daadwerkelijk aanwezig zijn en hoeveel uren ze maken. Ook is het handig om te weten of iemand aanwezig is als u deze persoon nodig heeft. De Immotix Time Advanced software van Immotix is hier speciaal voor ontwikkeld. U houdt hiermee op een eenvoudige manier bij of uw mensen aanwezig zijn, maar ook wat de reden is van een eventuele afwezigheid. Daarbij zijn bij ons pakket meerdere modules te kopen die de functionaliteit nog verder uitbreiden.

Een aanwezigheidsregistratiesysteem kopen

We vinden het belangrijk dat u een betrouwbaar, simpel te bedienen systeem tot uw beschikking heeft waarmee u goed in de gaten kunt houden wat de aanwezigheid binnen uw bedrijf is. Ons pakket is volledig en compleet, daarbij past het zich zonder problemen aan de omvang van uw bedrijf aan. We leveren hierbij modules die geschikt zijn voor een bedrijf met tien mensen, maar ook voor een bedrijf met honderd mensen. U kunt het pakket zodoende laten meegroeien met uw bedrijf. Ons registratiesysteem voor de aanwezigheid is daarbij ook in te zetten voor zaken als toegangscontrole en het bijhouden van orders en projecten.

Meer weten over ons aanwezigheidsregistratiesysteem?

Indien u meer wilt weten over ons registratiesysteem voor de aanwezigheid, of het aan wilt schaffen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken hoe ons systeem het beste in uw bedrijf ingepast kan worden. Elders op deze website hebben we een korte video voor u staan, waarin u een goede indruk krijgt hoe ons systeem precies werkt. Ook is het mogelijk om met ons pakket koppelingen te maken, bijvoorbeeld naar uw salarissysteem. Van ons pakket is ook een lightversie beschikbaar, waarmee u alvast een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden die u met Immotix Time Advanced allemaal heeft.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.