Meteen naar de inhoud

De beste aanwezigheidsregistratie voor personeel

Bij Immotix bent u aan het juiste adres als u een systeem zoekt waarmee u de aanwezigheidsregistratie van uw personeel kunt regelen. We hebben een pakket ontwikkeld, Immotix Time Advanced, waarmee het mogelijk is om eenvoudig de aanwezigheid van uw mensen in de gaten te houden. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie over ons pakket die we online voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de aanwezigheidsregistratie software voor uw personeel die wij ontwikkeld hebben. We helpen u graag met het uitkiezen van de beste bijbehorende modules, die ons pakket nog meer waarde geven.

Een systeem voor de aanwezigheidsregistratie van uw personeel

We vinden het belangrijk om het voor u mogelijk te maken om zo goed mogelijk bij te houden of uw mensen al dan niet aanwezig zijn bij uw bedrijf. Op deze manier kunt u niet alleen zien wat voor uren uw mensen maken, maar ook realtime zien of bepaalde mensen aanwezig zijn of niet. We helpen u hierbij graag verder bij het maken van een keuze voor de modules die we in de aanbieding hebben. U kunt denken aan een module voor de toegangscontrole, maar ook een module voor slimme gebouwen. Elders op deze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende modules die er bij ons te krijgen zijn.

Meer weten over de mogelijkheden die u met Immotix heeft?

Maak vandaag nog een afspraak met ons om met ons door te nemen wat ons pakket voor de aanwezigheidsregistratie van uw personeel allemaal te bieden heeft. We hebben onze software dusdanig ontwikkeld dat deze betrouwbaar is, maar ook eenvoudig om te bedienen. U heeft in no time een duidelijk overzicht van de informatie die u op dat moment nodig heeft. Onze software is daarbij ook geheel veilig en goed beschermd. Immotix is al sinds 1995 actief op het gebied van alles wat met aanwezigheidsregistratie software voor personeel te maken heeft.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

✔ Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
✔ Integratie van verschillende apparaten.Analyse van data uit elk IP-apparaat.
✔ Slimme koppelingen met business software.
✔ Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
✔ Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.