Meteen naar de inhoud
Home » In 3 stappen naar Smart Building Software in de cloud voor koppeling en monitoring van ál je gebouwapparatuur

In 3 stappen naar Smart Building Software in de cloud voor koppeling en monitoring van ál je gebouwapparatuur

  • door

Sommige zaken lijken simpel. En wat blijkt? Dat zijn ze ook. Neem nu het omturnen van een gewoon gebouw in een slim gebouw. Dat klinkt misschien als een ingewikkelde transitie. Maar in de praktijk is dat de eenvoudigste zaak van de wereld. Je volgt 3 praktische stappen en dan? Dan beschik je over een Smart Building met software in de cloud voor koppeling en monitoring van ál je gebouwapparatuur. Wát er ook gebeurt, jij weet wat er in je gebouw gebeurt.

Onderstaand zetten we de 3 stappen helder voor je op een rijtje:

Stap 1: Verbind je gebouwapparatuur met de Immotix cloud

Verbind alle apparatuur in je gebouw met onze software en zie realtime wat er gebeurt in geval van inbraak, brand of andere calamiteiten.

Stap 2: Start direct met monitoring en het verzamelen van data

Lees verzamelde data uit, integreer deze en heb 100% inzicht in wat er gebeurt in je gebouw. Log in en bekijk allerlei rapportages. Ontvang meldingen als er iets mis gaat en bekijk event-driven videobeelden. Kijk in onze software eenvoudig terug wat er gebeurt en beschik over alle relevante informatie van die gebeurtenis.

Stap 3: Profiteer van optimale processen door het gebruik van slimme gebouwinformatie

Door de veilige koppeling via internet naar de cloud, creëer je een wizard gedreven verbinding die data omzet naar informatie. Zo kun je op visueel weergegeven virtuele plattegronden zien waar welke storing is en de juiste actie ondernemen.

En wat betekent dat in de praktijk?

1. Gecentraliseerd beheer van je gebouwsystemen

Gebouwdashboards in de cloud, dus altijd en overal virtueel toegang tot je gebouw en inzicht in wat er gebeurt. Maak gebruik van event-driven, geïntegreerde camerabeelden voor direct inzicht bij brand, inbraak of een ander alarm.

2. Paraplu-oplossing met uitgebreid integratieplatform

Monitoring van gebouwapparatuur en alerts. Verzamel en analyseer data, maak rapportages en ontdek trends. Maak gebruik van IFTTT (if this, than that) voor slim koppelen van bepaalde webapplicaties met als doel het automatiseren van bepaalde acties.

3. Optimaliseer je processen: altijd en overal op de hoogte

Apparaten kennen een langere levensduur door inzet van moderne functionaliteiten, tijdsregistratie vindt eenvoudig plaats, verschillende systemen worden met elkaar geïntegreerd en je maakt eenvoudig gebruik van data API en reporting API.

Tot slot…

Beheer je gebouwsystemen vanuit één geïntegreerd platform. Voor toegangscontrole, brand-, inbraak- en alarmmeldingen mét beeld dat op afstand te bekijken is. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van wat er gebeurt in je gebouw en behoud vrijheid in de keuze van je hardware. Meer weten? Neem even contact met ons op.