Meteen naar de inhoud
Home » Hoe slim is jouw gebouw óf de gebouwen die je beheert?

Hoe slim is jouw gebouw óf de gebouwen die je beheert?

  • door

Weet jij altijd precies wie er in je gebouw is? Ook tijdens een calamiteit? En heb je dan ook direct in beeld hoeveel van deze personen er ook bhv’er zijn? Word jij ’s nachts weleens opgeschrikt door een alarm waardoor je fysiek op de betreffende bedrijfslocatie moet gaan kijken? Kun jij, bijvoorbeeld in geval van brand, op afstand zien welke deuren open of gesloten zijn? En waar en hoeveel mensen zich in het pand bevinden? Maak jij al slim gebruik van data (door deze op te slaan en te analyseren) zodat je bijvoorbeeld je onderhoud efficiënter inregelt? En ben jij nog bezig met het fysiek controleren van camera’s die buiten gebruik zijn of krijg je daar al automatisch een notificatie van? Hoe gemakkelijk zou het zijn als je over een paraplu-oplossing als smart solution bóven je gebouw beschikt zodat je op elk gewenst moment, vanaf elke locatie, precies weet wat er binnen je gebouw gebeurt.

Wat Immotix koppelt?

Informatie over toegangscontrole, inbraak en brand wordt gekoppeld aan camerabeelden. Voor de koppeling met camera’s werken we samen met Eagle Eye Networks. Als er een gebeurtenis is kun je door de koppeling direct terugkijken wat er gebeurt. Met één druk op de knop kun je de beelden voor, na, of tijdens de inbraak, brand of andere calamiteit nauwgezet bekijken. In dit artikel legt Jeroen Alberts, partnermanager Benelux van Eagle Eye Networks de koppeling in gewone mensentaal uit.

Merkonafhankelijk koppelen mogelijk

Als je wilt integreren met apparatuur, moet dit bij andere aanbieders meestal van dezelfde fabrikant komen. Bij het platform van Immotix is dat niet het geval, je kunt volledig merkonafhankelijk koppelen.

Van één apparaat tot complete integratie

Je kunt met één apparaat beginnen en daarna verder gaan met integraties met inbraak, CCTV etc. Bovendien kun je, door slim te integreren met je IT-oplossingen, veel tijd besparen omdat je medewerkers automatisch in een toegangssysteem kunt laten zetten, pasjes kunt laten koppelen enzovoort. Uiteraard gaan we ook flexibel om met aanpassingen of maatwerk ingeval er nieuwe koppelingen gewenst zijn.

Smart Building, maar voor wie?

Wij helpen installateurs, technische diensten, facilitair managers en medewerkers, gebouweigenaren en bhv’ers inzicht krijgen in de voor hun belangrijke processen. Hoe slim is jouw gebouw óf de gebouwen die je beheert?