Meteen naar de inhoud
Home » Hoe weet jij of er BHV’er in het gebouw aanwezig is als er een calamiteit is?

Hoe weet jij of er BHV’er in het gebouw aanwezig is als er een calamiteit is?

  • door

Installateurs hebben het hartstikke druk. Dat realiseren we ons heel goed. Zaken afleveren, aansluiten, een tekort aan mensen en eigenlijk meer offerte-aanvragen dan je aankunt. Hoe zorg je er nu voor dat je ondanks alle drukte tóch nieuwe klanten aan kunt blijven nemen? En dat terwijl je toch tijd overhoudt? Als je bijvoorbeeld denkt dat het ophangen van camera’s en het koppelen daarvan aan software veel tijd kost, dan kunnen we je geruststellen. Bovendien is het ook niet duur en behoorlijk laagdrempelig. Binnen een paar dagen ben je in de lucht. Waarom je dat zou willen? Omdat je vanaf dat moment vanaf afstand precies kunt zien wat er in een bepaald gebouw gebeurt, wie er aanwezig zijn en waar er zich evt. calamiteiten voordoen waar je op wilt reageren. Zonder dat je continu de baan op moet om fysiek te gaan kijken.

Ons streven: álle gebouwen in Nederland slim

Ons streven is om álle gebouwen in Nederland slim (dus tot Smart Building) te maken zodat de betrokken eigenaren, installateurs en andere partijen meer rust, tijd, geld en vertrouwen omtrent het beheer ervan ervaren. Dit kunnen we niet alleen: daarom werken wij nauw samen met installateurs en adviesbureaus in specifieke branches zoals retail, woningcorporaties, facilitair en zorg en met technologische partners. Uiteraard zijn we merkonafhankelijk want we zijn groot voorstander van verbeteren van je bestaande infrastructuur, apparatuur en elektronica.  Dit betekent dat we functionele wensen in eerste instantie softwarematig oplossen. Als bestaande infrastructuur nog niet verbonden is, dan delen we graag onze ervaring om integratie toch mogelijk te maken. Immotix adviseert hierbij volledig merk-, hardware- en productonafhankelijk.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

  • Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
  • Integratie van verschillende apparaten.
  • Analyse van data uit elk IP-apparaat.
  • Slimme koppelingen met business software.
  • Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden.
  • Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.

Even verder praten?

Bel, mail of maak een afspraak. We praten je graag 100% vrijblijvend bij over de mogelijkheden voor jouw gebouw óf de gebouwen van je klant.