Meteen naar de inhoud
Home » En dáárom is het handig om vanaf afstand te kunnen zien wie er in je gebouw aanwezig is

En dáárom is het handig om vanaf afstand te kunnen zien wie er in je gebouw aanwezig is

De gemiddelde installateur of gebouweigenaar houdt zich het liefst met techniek bezig. Van programmeren van systemen en ingewikkelde automatiseringstrajecten wordt deze professional vaak niet echt enthousiast. Terwijl de eindgebruiker, vaak een gebouweigenaar, facilitair manager of technische dienst daar wel baat bij heeft. Want juist het leggen van de verschillende koppelingen tussen alle relevante IT-systemen zorgt ervoor dat zaken die je nu nog handmatig uitvoert gedigitaliseerd én geautomatiseerd worden. Door dit onderwerp slim en tegelijkertijd eenvoudig aan te pakken ben je bovendien in staat precies te zien wie er op welk moment in je gebouw aanwezig is.

Voorbeeld: het is zondagmiddag 14.00 uur. Je geniet op het terras in de zon nét van een koud biertje. Nog voor je eerste slok kunt nemen krijg je alarm: er is wat aan de hand in het gebouw dat je beheert. Het laatste wat je nu wilt is fysiek naar de locatie toe gaan. En dan komt het open platform van Immotix in beeld: via een duidelijke melding kun je lezen én zien op de videobeelden, wat er aan de hand is in je gebouw. Het voorkomt veel onnodige ritjes bij nacht en ontij. Of op een zonnige terrasmiddag.

Wat Immotix Smart Building Solutions je oplevert? Rust, tijd, geld én vertrouwen

  • Rust, omdat je weet dat het beheer van je gebouw 100% van de tijd in goede handen is door de inzet van slimme software die van je gewone gebouw een smart building maakt.
  • Tijd omdat je veel zaken vanaf afstand kunt regelen: je opent even snel die deur of bekijkt vanuit je luie stoel op welke alarmknop er door wie gedrukt is.
  • Geld omdat de technologie niet stil heeft gestaan. Er wordt nogal eens gedacht dat een dergelijke oplossing zeer kostbaar is. Maar niets is minder waar, deze plug and play-oplossing is juist uiterst voordelig.
  • Vertrouwen, omdat je zaken doet met een partij die al sinds de jaren negentig met dit vak bezig is.

Het Immotix Smart Building Platform in het kort

  • Centraal beheer van al je IP-apparatuur over meerdere locaties.
  • Integratie van verschillende apparaten.
  • Analyse van data uit elk IP-apparaat.
  • Slimme koppelingen met business software.
  • Realtime monitoring, bijv. ten behoeve van brand, evacuatie en bhv-doeleinden
  • Toegang tot je apparatuur vanaf elk device, zoals je smartphone, laptop of tablet.

Wil je er meer over weten of even overleggen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.