Meteen naar de inhoud
Home » Stel je voor…. dat je altijd precies weet wat er in je gebouw gebeurt…

Stel je voor…. dat je altijd precies weet wat er in je gebouw gebeurt…

Stel je voor dat je altijd en overal op de hoogte bent van wat er gebeurt in je gebouw. Wie is er in je gebouw? Hoeveel bhv’ers zijn er onder het aantal personen dat in je gebouw aanwezig is? Is er ergens brand? En hoe groot is deze dan? Wordt er ingebroken en via welke deur dan? Hoort de persoon die een bepaalde toegangspas gebruikt inderdaad bij die pas? Hoe mooi zou het zijn als je ál je gebouw gerelateerde processen vanuit één platform kunt beheren. En dat dan voor toegangscontrole, brand-, inbraak- en alarmmeldingen mét beeld dat op afstand te bekijken is. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van wat er gebeurt in je gebouw.

Slim gebouwbeheer bestaat in basis uit drie verschillende onderdelen:

1. Gecentraliseerd beheer van je gebouwsystemen

Gebouwdashboards in de cloud, dus altijd en overal virtueel toegang tot je gebouw en inzicht in wat er gebeurt. Maak gebruik van event driven, geïntegreerde camerabeelden voor direct inzicht bij brand, inbraak of een ander alarm.

2. Paraplu-oplossing met uitgebreid integratieplatform

Monitoring van gebouwapparatuur en alerts. Verzamel en analyseer data, maak rapportages en ontdek trends. Maak gebruik van IFTTT (if this, than that) voor slim koppelen van bepaalde webapplicaties met als doel het automatiseren van bepaalde acties.

3. Optimaliseer je processen: altijd en overal op de hoogte

Apparaten kennen een langere levensduur door inzet van moderne functionaliteiten, tijdsregistratie vindt eenvoudig plaats, verschillende systemen worden met elkaar geïntegreerd en je maakt eenvoudig gebruik van data API en reporting API.

Wij helpen installateurs, technische diensten, facilitair managers en medewerkers, gebouweigenaren en bhv’ers inzicht krijgen in de voor hun belangrijke processen. Immotix levert het zenuwstelsel voor élk intelligent gebouw. Het Immotix Smart Building Platform is een open platform dat apparatuur koppelt met je ICT-omgeving. Dit platform legt een logische laag over bestaande apparatuur waardoor de signalen en datastromen worden ontsloten via het reguliere IP- netwerk zodat interactie mogelijk wordt. Immotix koppelt een breed scala aan apparaten, waaronder de meest voorkomende toegangs-, alarm-, brandinstallatie- en camerasystemen. Wil je er meer over weten? Neem dan even contact met ons op .