Meteen naar de inhoud
Home » Zó help jij je klanten nog beter met smart buildings oplossingen

Zó help jij je klanten nog beter met smart buildings oplossingen

Als installateur bespaar je veel ritjes en tijd door op afstand je klanten te bedienen. Naast de eigen voordelen die je hiermee behaalt, werkt dit ook kostenverlagend naar de eindgebruiker toe. In praktijk zien we dit vaak dat dit een aanvullend argument voor de installateur is om op afstand samen te werken met de gebouwbeheerder.

De doelen van

Wat we in ons dagelijks werk ook vaak zien is dat de installateur duidelijk zijn doelen voor ogen heeft. Zo wil men vaak met innovatieve oplossingen een pionier zijn in de markt. Ook wordt er nogal eens geprobeerd om alle klanten tevreden houden door een persoonlijke relatie op te bouwen. Naast de oprechtheid die in de energie zit waarmee deze relaties opgebouwd worden, wil de leverancier er uiteraard ook voor zorgen dat al zijn klanten voor een lange termijn bij hem blijven. Tot slot is ook het verdienen van een goede boterham, onder meer door de concurrenten in zijn verzorgingsgebied een stap voor te blijven, ook niet onbelangrijk.

De waarde die Immotix toevoegt

Marco Tames, oprichter en eigenaar van Immotix zegt er het volgende over: ‘Zonder te overdrijven durf ik te zeggen dat de installateur met de oplossingen van Immotix niet alleen zijn klanten beter kan helpen, maar tegelijkertijd ook zijn omzet kan verhogen. Dat komt onder meer omdat we ervoor zorgen dat de installateur meer oplossingen aan kan bieden aan de eindklant. Daardoor kan hij ook op een hoger, meer specialistisch niveau met de klant meepraten. De installateur kan met de oplossingen van Immotix dus meer zijn (én blijven) dan enkel een uitvoerder, namelijk vooral een slimme, meedenkende partner. Op die manier kan de installateur écht innovatief zijn en dit ook naar buiten toe uitstralen. Bovendien is hij niet meer afhankelijk van een fysieke locatie om meldingen te diagnosticeren en daardoor in staat om veel sneller te handelen. En dat komt dan weer omdat hij beschikt over realtime data en daardoor proactief problemen op kan lossen bij de eindklant.’

Neem contact op

Werk je ook bij een installatiebedrijf en wil je eens brainstormen over de mogelijkheden die Immotix biedt voor je klanten ? Zijn jullie gespecialiseerd in toegangscontrole, inbraaksystemen, brandalarmen, domotica en/of camera’s? En bespreek je als innovatieve installateur graag met klanten de spreekwoordelijke ‘vraag achter de vraag’ ?

Dan wil je misschien wel meer weten over bovenstaande mogelijkheden. Of heb je behoefte aan meer grip door de week heen of een structurele inkomstenstroom door mooie abonnementen aan te bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  We kijken uit naar je bericht.