Meteen naar de inhoud
Home » MT Security Solutions nieuwe partner van Immotix

MT Security Solutions nieuwe partner van Immotix

  • door

Vol trots kondigen wij aan dat MT Security Solutions een partnership aangaat met Immotix Smart Building Solutions.

Immotix levert cloud software welke data verzamelt uit verschillende gebouwgebonden systemen zoals inbraakdetectie, toegangscontrole, brandmeldsystemen en camerabewaking. Overzichtelijke dashboards brengen alle relevante informatie samen en koppelen realtime- of historische camerabeelden aan gebeurtenissen zoals inbraak, brand of bijvoorbeeld een storing. Door al deze informatie inzichtelijk te maken biedt het de mogelijkheid om processen als beheer, inzicht en monitoring beter af te stemmen op de bedrijfsprocessen en deze processen efficiënter in te richten.

MT Security Solutions is een innovatief beveiligingsbedrijf die nieuwe technieken graag omarmt en inzet om beveiligingsprocessen bij haar klanten naar een hoger niveau te krijgen. Een geïntegreerde oplossing zoals die van Immotix maakt het mogelijk om beveiligingsprocessen te voorzien van begrijpelijke, real time informatie en zo op elk moment in één oogopslag de situatie in het gebouw en de status van apparatuur te bekijken.

Immotix biedt in haar gebouwdashboards o.a. plattegronden, koppeling met camerabeelden, rapportages, audit-logs en alerts welke via een cloudomgeving altijd en overal bekeken kunnen worden.