Meteen naar de inhoud
Home » Geverifieerde alarmmeldingen faciliteren? Eenvoudiger dan het klinkt…

Geverifieerde alarmmeldingen faciliteren? Eenvoudiger dan het klinkt…

  • door

Faciliteren van geverifieerde alarmmeldingen is eenvoudiger dan het klinkt. Wanneer je deze verificatie eenmaal op de goede manier hebt opgezet dan heb je alle middelen tot je beschikking om te controleren wat je wilt. Als je er bijvoorbeeld voor zorgt dat de camera’s op de juiste plek hangen kun je sneller handelen met een hogere veiligheid als gevolg. Je weet immers precies wat er gebeurt in je gebouw. Dat is wat het je direct oplevert. En indirect? Indirect scheelt het nutteloze ritjes van degene die gaat checken of er wel écht een inbraak gaande is. Of een brand uitgebroken… Uiteindelijk geeft verificatie door inzet van beeld en actuele informatie je rust en controle. En dat wil uiteindelijk elke gebouweigenaar.

Haal meer waarde en functionaliteit uit je gebouwsysteem

Door er op die slimme manier mee om te gaan haal je meer waarde en functionaliteit uit je gebouwsysteem. Het hangt dan als het ware als een paraplu boven je gebouw: allesomvattend en veilig. We integreren, beheren en bewaken de vitaliteit van systemen op kantoor, in hotel of fabriek. Daardoor kunnen betrokken partijen via een mobiele app alle gekoppelde IP-apparaten bedienen en/of uitlezen. En het is precies deze selfservice die gewaardeerd wordt. Je zou kunnen zeggen dat Immotix een softwarelaag over alle gebouwsystemen legt. Daardoor wordt een gewóón gebouw een slím gebouw.

Bewuste keuze voor toekennen rollen én de cloud

Wat verder belangrijk is, wanneer je let op gebouwsystemen, is dat je in staat bent om verschillende rollen toe te kennen. Je kunt je voorstellen dat een receptioniste of de bhv’er andere autorisaties en verantwoordelijkheden toebedeeld krijgt als de directeur. Daarnaast is werken vanuit de cloud een échte aanrader. Dit betekent dat je altijd en overal aan de slag kunt met integraties en koppelingen. Werk je nog altijd via een lokale server, dan wordt dit een stuk lastiger of zelfs onmogelijk. Informeer daarom vooraf goed naar de verschillende opties en lees klantverhalen van tevreden relaties. Dat geeft vaak een eerlijker beeld dan mooie woorden van de partij zelf.

Neem contact op

Meer over dit onderwerp weten? Of even vrijblijvend sparren? Bel ons dan op 020 463 0290 of stuur een e-mail naar info@immotix.com. We kijken uit naar je bericht.