Meteen naar de inhoud
Home » Top 3 van best gelezen blogs over toegangsbeheer, slimme IT én gebouwbeheersystemen

Top 3 van best gelezen blogs over toegangsbeheer, slimme IT én gebouwbeheersystemen

  • door

Zo midden in de vakantieperiode delen we graag onze best gelezen blogs met je. Zie het als inspiratie aan de rand van het zwembad of met je voeten in het strand… Vragen na het lezen van deze blogs? Neem contact met ons op. We kijken uit naar je bericht!

  1. Hoe een ziekenhuis het toegangsbeheer optimaliseerde gedurende de pandemie

Een ziekenhuis schakelt ons in omdat de software van hun toegangssysteem is verouderd en niet meer wordt ondersteund. Bovendien draait de software op een stand-alone pc waar maar één persoon bij kan. Wij zien dat hun hardware van industriële kwaliteit is en nog rustig 30 jaar meegaat. Dit kan prima blijven hangen en zal het ziekenhuis veel kosten en ongemak besparen. Bovendien is het milieuvriendelijker. Gelukkig is onze Immotix-software multi-inzetbaar en kan het draaien op verschillende hardware. Midden in de pandemie hebben wij geruisloos hun systeem vervangen, zonder dat op enig moment de continuïteit van het werk van de medewerkers in gevaar was. Dat is belangrijk want een ziekenhuis draait 24/7 op volle toeren… Lees verder…

  1. Hoe slimme gebouwtechnologie het BHV proces ondersteunt

Eén van onze klanten in de zuivelindustrie heeft een fabrieksterrein wat meer dan twintigduizend vierkante meter beslaat. Er wordt 24/7 gewerkt. En onze klant wil te allen tijde weten wat er in het pand gebeurt en wie er aanwezig is. Niet om werknemers te controleren, maar om de bedrijfshulpverlening te optimaliseren. Bij een gebeurtenis waarbij de veiligheid en gezondheid van werknemers en/of bezoekers in een gebouw in het gevaar komt, wil… Lees verder…

  1. Het automatiseren van gebouwgerelateerde processen

Zoals wij mensen een goed functionerend brein nodig hebben die signalen van zenuwen verwerkt, de beweging van het lichaam regelt en informatie analyseert, precies zo heeft een gebouw een centraal gebouwbeheersysteem nodig die koppelingen maakt met de verschillende gebouwsystemen. Een gebouwsysteem dat gebouwprocessen verbetert door het maken van slimme integraties en koppelingen, waarbij de sensoren die al in de meeste gebouwen aanwezig zijn op een slimme manier met elkaar worden verbonden en met elkaar gaan samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan het integreren… Lees verder…

Even offline, de beste ingevingen

Traditioneel blijken juist deze periodes van even met iets anders dan werk bezig zijn, dé periodes waarin de beste ideeën ontstaan. Neem ze mee het najaar in en start goed na de zomerperiode. Namens het complete team van Immotix een hele fijne vakantie gewenst.