Meteen naar de inhoud
Home » Gebouwbeheer: meer mogelijkheden, minder kosten

Gebouwbeheer: meer mogelijkheden, minder kosten

  • door

Je wilt de mogelijkheden van je gebouwsysteem vergroten. Hardware gaat lang mee. Over het algemeen is het de software die aan vernieuwing toe is, zodat je kunt blijven profiteren van de meest recente ontwikkelingen op ICT-gebied. Denk hierbij aan ontwikkelingen op het gebied van integratie, veiligheid en nieuwe browser versies.

Dat betekent dat je software nodig hebt die op de gebouwsystemen van verschillende merken kan draaien.

Bij Immotix vinden wij dat je vrij moet zijn in je keuze van zowel de hard- als de software. Daarom werken wij merkonafhankelijk. Het maakt dus niet uit van welk merk jouw sloten, toegangsdeuren of camerasystemen zijn. Onze software draait op de meeste hardware. Dit zorgt ervoor dat je flexibel jouw systeem kunt inrichten.

Hoe werkt het Immotix gebouwdashboard?

Zie het als een paraplu, al de lijntjes van de paraplu staan in verbinding met een onderdeel eronder. Hardware is verticaal georganiseerd: een camerasysteem is alleen een camerasysteem. En een brandalarmsysteem alleen een brandalarmsysteem. Het wordt een proces door er een horizontale laag – een integratielaag – overheen te leggen. Je krijgt dan als het ware een helicopterview van het gebouw.

In de praktijk betekent dit het volgende:

  • Je kunt met het Immotix gebouwdashboard je huidige systemen integreren, data verzamelen en data transformeren in bruikbare informatie.
  • De data uit al die systemen wordt overzichtelijk weergegeven op een dashboard.
  • Je kunt de data uit de systemen verwerken in rapporten en integreren met andere ICT-systemen en applicaties. Een geïntegreerde oplossing die processen volgt in plaats van oplegt.
  • Gebouwbeheerders hebben 24/7 toegang tot realtime informatie en kunnen relevante informatie gemakkelijk delen met alle betrokkenen.

Heb jij het idee dat er veel meer uit jouw huidige systemen te halen is? Dan informeren we jou graag over de mogelijkheden. Wij kijken uit naar jouw bericht.