Meteen naar de inhoud
Home » Coen Bakker Deco werkt heerlijk met Immotix Time

Coen Bakker Deco werkt heerlijk met Immotix Time

  • door

Onze klant Coen Bakker is importeur van seizoensdecoratie en distribueert aan klanten door heel Europa. Op het gebied van tijdregistratie heeft Coen Bakker al een relatie van 15 jaar met  tijdsregistratiespecialist Van Bragt.

Recentelijk heeft Van Bragt Immotix geïntroduceerd bij Coen Bakker. We hebben de heer Hillman enkele vragen gesteld over de nieuwe manier van tijd registreren.

Ik vind Immotix een duidelijk pakket waarmee we heerlijk kunnen werken.
Taco Hillman van Coen Bakker Deco

– Waarom werd het tijd voor een nieuw tijdsregistratiesysteem?
De vorige tijdsregistratiesysteem raakte verouderd. Bovendien was het systeem op bepaalde aspecten gebruiksonvriendelijk.

– Op basis waarvan heeft u gekozen voor Immotix?
In Immotix krijg je makkelijk inzicht in alle werktijden, roosters, planning maar ook het overwerk. Verder is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem ook doorslaggevend geweest.

– Hoe zijn uw ervaringen met de implementatie/opstart van het systeem?
Over het algemeen probleemloos. Het systeem was duidelijk. Na een korte gewenningsperiode konden we er makkelijk mee aan de slag.

– In welk opzicht heeft Immotix een positief verschil gemaakt in uw organisatie?
Immotix zorgt ervoor dat belangrijke informatie inzichtelijk wordt. Voorheen had enkel de administratiemedewerker toegang tot de werktijden, maar nu kunnen meerdere managers snel bij de gegevens. Ik vind Immotix een duidelijk pakket waarmee we heerlijk kunnen werken.