Meteen naar de inhoud
Home » Firma Las-Pers B.V. tevreden over migratie naar Immotix Time en Order

Firma Las-Pers B.V. tevreden over migratie naar Immotix Time en Order

  • door

Wij hebben als B.V. Las Pers te Oss onlangs het oude tijdsregistratie en order management systeem vervangen door de nieuwste cloud versie van Immotix Time en Order. Omdat de Immotix software naadloos aansluit op de reeds aanwezige (bedrijfs)software en de bestaande apparatuur kon worden hergebruikt bij Las Pers is bij de overstap een flinke besparing gerealiseerd.

De overstap naar de nieuwe software is uitgevoerd zonder verstoring en uitval van de productie en werkte vanaf het eerste moment zonder storingen. Enkele kleine punten die ons gebruikersgemak verbeteren zijn haast allemaal uitgevoerd. De software kan nu vanaf elke werkplek en door meerdere mensen tegelijk benaderd worden en is zo ingericht dat het helemaal aansluit op ons orderproces.

Uiteraard is het altijd even wennen wanneer bestaande software wordt vervangen door een nieuw systeem. Het team van Immotix en van Van Bragt Time heeft vanaf het eerste moment klaargestaan om de introductie van het nieuwe systeem zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Frie Klerks van Las-Pers over de migratie:

Het omgaan met gegevens voor analyse van de productieorders was een belangrijk issue voor de keuze van het nieuwe pakket. Immotix en van Bragt time bleken daar het beste bij aan te sluiten. De installatie en het testen heeft enkele weken in beslag genomen. Daarna zijn we zonder problemen live gegaan. Diverse kleine wensen/verbeteringen zijn direct aangepakt. Na 3 maanden kunnen we zeggen dat de overgang zonder problemen is verlopen.