Meteen naar de inhoud
Home » Immotix en HS-Pas lanceren toegangscontrole systeem met app voor eenvoudig beheer

Immotix en HS-Pas lanceren toegangscontrole systeem met app voor eenvoudig beheer

  • door

Vandaag wordt het team van Immotix helemaal ingewijd in alle mogelijkheden van het toegangssysteem van HS-PAS. De Vaka is een geavanceerd toegangscontrole systeem dat is geïntegreerd met het Immotix gebouw beheer platform middels een API. Beheer van gebruikers en pasjes incl alle autorisaties worden centraal beheerd in Immotix en gesynchroniseerd met de verschillende toegangssystemen zoals deze VAKA.

Daarnaast hebben we in afstemming met HS-PAS een mobiele oplossing gemaakt die het leven van de beheerder enorm vergemakkelijkt. Op afstand een deur openen, of een gebruiker tijdelijke toegangsrechten geven (of intrekken) wordt een eenvoudige handeling. Eind 2019 organiseren we een klantevent om dit aan alle partners en installatiebedrijven nader toe te lichten.