Smart Building Security Platform

Speciaal voor receptionisten, facility managers en gebouweigenaren ontwikkelde Immotix het Smart Building Security Platform. Hiermee bieden wij u in één scherm alle actuele medewerkersinformatie. Op elk moment van de dag ziet u in één oogopslag de locatie van uw medewerkers. Daarmee waarborgt u hun veiligheid, ook tijdens een calamiteit. Vanuit het dashboard bedient u eenvoudig de deuren en bekijkt u de camerabeelden en de status van uw gebouwsystemen.

 Lokaliseer collega’s en bezoekers
 Ontvang waarschuwing bij ingestelde alerts
BHV en evacuatie lijst, altijd en overal

Lees meer

Met Immotix legt u een softwarelaag over alle systemen.

Dit is  het slimme gebouw waar elke gebouweigenaar warm voor loopt.

Receptie Dashboard

Immotix Receptie Dashboard biedt receptie medewerkers van elke organisatie een effectieve oplossing voor toegang, veiligheid en communicatie processen. Het dashboard brengt alle veel gebruikte handelingen samen in één  scherm. Dus niet meer meer wisselen tussen programma’s voor elk systeem of apparaat. Bovendien kan het dashboard naar ieders persoonlijke inzicht worden ingesteld. Doordat Immotix Smart Building Security Platform elke deurbeweging signaleert, weet u precies waar elke BHV’er zich bevindt. Dit helpt u ook bij het lokaliseren van collega’s en bezoekers.

Lees meer

BHV Dashboard

Immotix biedt een BHV Dashboard op uw pc, laptop of mobiele telefoon met cruciale informatie voor BHV’ers op het moment dat het nodig is. Bijvoorbeeld de actuele evacuatielijst. Door bestaande systemen te verbinden met Immotix software ontstaan de voordelen van een intelligent gebouw met evacuatie voorziening in één BHV Dashboard:

BHV’ers worden getriggerd door een alarmeringsproces uit
Immotix.
 Status alarmsysteem uitlezen en controleren;
een veilig gevoel.
Welke BHV’ers zijn aan- en afwezig.

Lees meer

Access

Met Aperio & Immotix upgrade u uw toegangscontrolesysteem naar een vernieuwd en energiebesparend techniek. Met Aperio kunnen al uw deuren draadloos worden gekoppeld aan een nieuw of bestaand toegangssysteem. De Draadloze sloten zijn snel te installeren en dringen de onderhoudskosten terug door de twéé jaar lange batterij duur. De deuren worden verder niet aangepast, bekabeld en hebben geen sleutels meer nodig.

Lees meer

Camera Integratie

Door uw bestaande camerasysteem te koppelen aan uw bedrijfssystemen, komt uiteenlopende data-analyse binnen handbereik.  U investeert niet in hardware maar in slimme software en koppelingen. Door de koppeling wordt het met Immotix mogelijk bijv. de relatie tussen bezoekers en uw omzet te analyseren. Blijf uw concurrentie voor met Building Intelligence.

Lees meer

Integratie

U kunt Immotix Smart Building Security Platform integreren
met de volgende bestaande gebouwsystemen:

Toegangscontrole en tijdregistratie
Alarm- en inbraaksystemen
Brandmeldinstallaties
Camerasystemen

Lees meer