Eindhoven, 30 november 2017
Afgelopen donderdag heeft Immotix deelgenomen aan het Sabelco Partner Event. Voor Sabelco’s relaties uit de installatie en beveiligingswereld is de opzet zeer geslaagd. Meer dan 50 relaties hebben inspiratie opgedaan met uiteenlopende innovaties in beveiliging- en cameratechnologie op de bijzondere locatie van het Evoluon in Eindhoven.

Beursvloer
Immotix had een drukbezochte stand op de beursvloer. Met verschillende presentaties en een Davantis Masterclass was er veel ruimte om te netwerken. De muziek van de uitstekende band en het heerlijke diner stond garant voor een productieve middag en gezellige avond.

Primeur
Immotix en Avutec hebben deze partnerdag gekozen om een belangrijke noviteit te presenteren. Het eerste project waarbij ANPR kentekenherkenning wordt toegepast bij een Immotix klant wordt momenteel uitgevoerd. Avutec en Immotix leveren een volledig geïntegreerde ANPR oplossing, waarbij toegang middels geregistreerde kentekens wordt beheerd in het Immotix Smart Building Security Platform. De levering van de Avutec ANPR Gatekeeper wordt nog deze week door Sabelco verzorgd aan een klant van Van Dorp Installaties.