Project omschrijving

A-RESULT (www.a-result.nl) biedt woningcorporaties oplossingen voor prestatiemanagement en stuurinformatie en adviseert over het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. A-RESULT was op zoek naar een partner voor het ontwikkelen van een scorecard applicatie. A-RESULT heeft niet voor Immotix gekozen vanwege de technische kennis, maar omdat Immotix fungeert als gelijkwaardige sparringpartner in het hele ontwikkeltraject voor de nieuw te bouwen scorecard applicatie.

De samenwerking begint bij de concept en specificatie fase, waar we hebben gekozen voor een duidelijk groeiplan met korte (oplever) fases. Elke fase volgt het releasebeleid en is direct klaar om in gebruik te nemen. Zo vormt elke fase het fundament om nieuwe functionaliteit te ontwikkelen. Immotix adviseert over techniek, welke opties er zijn en wat de beste keuze is voor de verschillende componenten van de applicatie.

Het werkt voor A-RESULT prettig dat er korte lijnen zijn met het support team en indien nodig dagelijks contact is voor technische ondersteuning en bugfixing. De snelheid van handelen is voor A-RESULT essentieel zodat het support team een verlengde vormt van haar eigen organisatie.