Het nieuwe strandseizoen is inmiddels in volle gang. Recreatieschap Stichtse Groenlanden heeft begin 2014 een geavanceerd toegangssysteem aangeschaft. Immotix heeft de aanpassingen verzorgd voor het recreatieschap. Het toegangssysteem is per 1 mei 2014 naar volle tevredenheid operationeel.

logo_Recreatieschap_SGL“Het gaat om een systeem dat toegang tot het naturistenstrand van de Maarsseveense Plassen regelt. De toegang wordt verkregen met behulp van barcode dagkaarten en mifare abonnementen. Het is bijzonder eenvoudig te hanteren en zeer flexibel. De flexibiliteit zit in de toegangsitems, gebruikers en in toegangslocaties. Samenwerking met het team van de leveranciers is zeer prettig en direct. Bij inrichting van het systeem worden de eisen van de klant centraal gesteld. Motto is afspraak is afspraak. Bij de oplevering was een team aanwezig zodat de implementatie vlekkeloos verliep,” aldus Reiner Klasens van Recreatie Midden-Nederland.

Immotix werkt regelmatig samen toonaangevende leveranciers van toegangssystemen, om deze te integreren met processen en ICT systemen van klanten. “De toepassing van het toegangssysteem en de Recreatie software oplossing heeft goed uitgepakt. In de praktijk krijgen de recreanten met hun abonnement direct toegang tot het afgeschermde gedeelte, zonder tussenkomst van een receptionist. Het recreatieschap behoudt toch altijd het overzicht over het hele proces incl. de betalingen. De abonnementsvormen kunnen flexibel, naar wens worden ingeregeld.” zegt Marco Tames, Technisch Directeur Immotix. “En dat er vanuit onze vestiging in Amsterdam op afstand service kan worden verleend aan het systeem is een geruststellende gedachte voor de klant.”

De Immotix Recreatie module is een uitbreiding op het geavanceerde toegangssysteem. Middels de Recreatie module kunnen opdrachtgevers aan hun klanten de mogelijkheid bieden om verschillende abonnementsvormen te koppelen aan bijvoorbeeld een toegangspas, tag of andere id. Er wordt dan bij bijv. een 10-rittenkaart precies bijgehouden welk saldo nog openstaat en waarbij de geldigheidsduur flexibel is in te stellen per abonnee. Deze software-uitbreiding op het toegangssysteem blijkt uitermate geschikt voor gebruikers van sauna’s, zwembaden, fitnesscentrums, vakantieparken en jachthavens.

Indien u meer wilt weten over dit project of de toepassingen, neem contact op via info@immotix.com of bel 020 4630290.