Etten-Leur 31-04-2017

Op het Go for Gold Event van Gold-IP werd Immotix als partner gepresenteerd om de productlancering van ‘Visitor Stastistics’ te promoten. Gold-IP heeft de exclusieve distributie rechten in combinatie met de indoor Mobotix 6MP camera’s, die momenteel heel veel in de retailbranche worden ingezet.

 

Doeltreffende Retail oplossing

Visitor Stastistics is een eenvoudige en doeltreffende oplossing: waar je ook bent kun je zien hoeveel bezoekers er op dit moment aanwezig zijn in bijvoorbeeld je winkel, bedrijf of winkelcentrum. Je ziet de bezoekersopbouw over de dag, week en maand, zowel in grafiek alsook in tabelvorm. En er zijn nar wens export- en printmogelijkheden. Een gebruikersaccount in de portal is snel gemaakt en vervolgens moet de camera geconfigureerd worden. Dit is een klus voor de installateur en/of de medewerkers van Gold IP. That’s it, dan kunt u Visitor Stastistics gebruiken, dag in, dag uit.

Gebruikersdoeleinden

Klanttellingen oftewel visitor statistics worden veel toegepast om personele bezetting in te plannen, inzicht te krijgen in klantpatronen en effectiviteit van verhuurbare vloeroppervlakte VVO, of Retail VVO, de verkoopoppervlakte volgens NEN 2580. Een andere interessante KPI is uw conversieratio door het aantal (POS) kassatransacties te delen door het aantal bezoekers. Dit zegt veel over de verkoopwaarde van uw winkel en uw verkooppersoneel. Immotix is gespecialiseerd in het maken van dergelijke koppelingen.

Hoe het werkt

Aantrekkelijke abonnementsvorm

Doordat Visitor Stastistics op een gedeelde en zeer veilige cloud omgeving draait, wordt aanmelden en onderhoudt van de applicatie eenvoudig en goedkoop. Een abonnements wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar, met daarna de optie om per maand of weer voor 3 jaar verder te gaan. Zie voor prijzen en koopinformatie www.goldip.nl/

What’s Next

Nu eenmaal het Visitor Stastistics platform operationeel is in Immotix, zijn onze pijlen gericht op een breder spectrum van Customer Analytics, oa door ‘Heatmapping’ toe te gaan voegen (voor hot spots en dead area’s), evenals standaard koppelingen met gangbare POS systemen. Naast de eerdergenoemde conversie informatie kan dan ook per (kassa)transactie de beelden worden teruggezien, waardoor mogelijke kassafraude snel kan worden bewezen. Dan worden ook KPI’s voor VVO steeds interessanter door uw vierkante meters in relatie te brengen met omzetcijfers per vestiging, promotie, medewerker, seizoen, weersvoorspelling, etc..

Voor meer informatie neem gerust contact op.