Zoals in ons vorig bericht zijn we recent op handelsmissie gegaan naar Indonesië, Singapore en Maleisië. Hier volgt een korte terugblik:

11 november 2017 – Jakarta, Indonesië

 

Eerste stop, Jakarta Indonesië. Vorige week was Immotix deelnemer aan The Dutch-ASEAN Sustainable Urban Development Trade Mission. Een netwerk bijeenkomst met The Green Building Council Indonesia (GBCI). Na onze presentatie gingen we in gesprek met verschillenden Indonesische ontwikkelingsorganisaties en Nederlandse consortia.   

 

 

 

 

 

 

 

 

12 & 13 november 2017 – Singapore

In Singapore waren we deelnemers aan the Sustainable Building Business Forum met een openingsspeech van oud minister president, dhr. Jan Peter Balkenende en netwerk sessies met prominente spelers uit de gebouwtechnologie.

Naast de verschillende sessies hadden we ook een uitstekende netwerk bijeenkomst met de Singapore Green Building Council (SGBC) en de Building and Construction Authority (BCA).

Voormalig minister president dhr Jan Peter Balkenende, Singapore’s Minister van sociale en familie ontwikkeling dhr Desmond Lee en de ambassadeur van de Nederlandse ambassade in Singapore, H.E. Mvr. Margriet Vonno bezochten Immotix tijdens de Holland Pavilion Build Eco Xpo (BEX) Asia, georganiseerd door het uitstekende team van de Nederlandse ambassade in Singapore.

 

 

 

14 november 2017 – Kuala Lumpur, Maleisië

Tijdens de laatste dag van de handelsmissie in Kuala Lumpur, Maleisië, had Immotix uitstekende netwerksessies met verschillende gebouwtechnologie organisaties en the Malaysian Green Technology Corporation (GreenTech).

Een prachtig eind aan een geweldig handelsmissie was de uitnodig voor een diner in het verblijf van de Ambassadeur, waar we de eer hadden om DYAM Prins Dennis Muhammad van Johor en de Ambassadeur van Nederland in Maleisië, H.E. Mrs. Karin Mossenlechner te ontmoeten.