Om onze internationale ambities kracht bij te zetten gaat Immotix van 11 t/m 14 september op handelsmissie in Singapore, Maleisië en Indonesië. Mede onder leiding van voormalig premier Jan Peter Balkenende zal tijdens deze missie Immotix haar expertise delen in smart building technologie door middel van presentaties, netwerkbijeenkomsten en meet-up’s.

Ook nemen we deel aan de International Green Building Conference 2017 (IGBC) met een stand op de Holland Pavillion. Tijdens deze Tradeshow in Singapore geven we live demonstraties van de Immotix software en komen we graag met u in contact.

Netwerksessies

In Singapore, Maleisie en Indonesie houdt Immotix netwerksessies met het management van de volgende organisaties.

  • Singapore Green Building Council (SGBC) & Building Bouwautoriteit (BCA).
  • Maleisië Green Technology Corporation (GreenTech).
  • Green Building Council Indonesia (GBCI).

Tijdens de meet up’s zijn er één op één meetings met Nederlandse consortia en Singaporaanse, Maleisische en Indonesische stakeholders.

Beurs

In Singapore is Immotix present op de International Green Building Conference 2017 (IGBC),
Dit jaarlijkse evenement in Singapore wordt bezocht door meer dan 28.000 afgevaardigden uit meer dan 50 landen en meer dan 80 sprekers. Kennisuitwisseling en samenwerking tussen denkers, beleidsmakers en uitvoerders staat hier centraal.

Daarnaast staat Immotix op het Holland Pavillion tijdens de Singapore Tradeshow met de bedoeling om in contact te komen met prospects, demonstraties te geven van Immotix software en natuurlijk de naamsbekendheid te vergroten.

Organisatie
De regionale missie is een gezamenlijke inspanning in opdracht van Regional Business Developer ASEAN, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en wordt ondersteund door de Singapore Green Building Council, Building & Construction Authority of Singapore, Green Building Council van Indonesië en de Maleisische Green Technologies Corporation.