✓ Gebouw installatie integratie platform
✓ 100% Cloud
✓ Merkonafhankelijk
✓ Interactieve plattegronden
✓ Monitoring van gebouwsystemen
✓ Gebouwinformatie via browser, mobiel of signage

Immotix is een cloud based software oplossing wat installaties in een gebouw ontsluit en informatie verzamelt vanuit verschillende systemen zoals cctv camera’s, inbraak, toegang, brand, domotica, sensoren en parkeermanagement. Door uw gebouwinstallaties in Immotix te koppelen ontstaat een geïntegreerde omgeving waarmee u waarde en mogelijkheden toevoegt aan uw installaties, uw vastgoed en waarmee u operationele (beheer)kosten laat dalen.

Immotix biedt u als receptie, beveiliger, eigenaar of beheerder een flexibele schil waarmee u processen in uw gebouw in eigen hand neemt en niet meer afhankelijk bent van vele verschillende systemen. De informatie die Immotix verzamelt wordt in superveilig opgeslagen en geeft direct inzicht en mogelijkheden om deze waardevolle informatie op verschillende manieren te gebruiken.

Het Immotix platform biedt de volgende modules:

Gebouwdashboards

Toegangscontrole

Tijdregistratie

Order management

Parkeermanagement

Meer informatie

Wilt u meer waarde en functionaliteit halen uit uw gebouwsystemen? Immotix integreert, beheert en bewaakt de vitaliteit van uw systemen op kantoor, hotel of fabriek.

Uw effectiviteit en reputatie is onze zorg. Eindelijk kunt u uw huurders, net als thuis, via een mobiele app alle gekoppelde IP apparaten laten bedienen of uitlezen. Selfservice is er nu dus ook voor bedrijfsvastgoed, elke huurder een individueel gebouw dashboard.
Meer informatie
Naar Actueel

Stel je voor…. dat je altijd precies weet wat er in je gebouw gebeurt…

mei 11th, 2022|0 Reacties

Stel je voor dat je altijd en overal op de hoogte bent van wat er gebeurt in je gebouw. Wie is er in je gebouw? Hoeveel bhv'ers zijn er onder het aantal personen dat in je gebouw aanwezig is? Is er ergens brand? En hoe groot is deze dan? Wordt er ingebroken en via welke deur dan? Hoort de persoon die een bepaalde toegangspas gebruikt inderdaad bij die pas? Hoe mooi zou het zijn als je ál je gebouw gerelateerde processen vanuit één platform kunt beheren. En dat dan voor toegangscontrole, brand-, inbraak- en alarmmeldingen mét beeld dat op afstand te bekijken is. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van wat er gebeurt in je gebouw. Slim gebouwbeheer bestaat in basis uit drie verschillende onderdelen: 1. Gecentraliseerd beheer van je gebouwsystemen Gebouwdashboards in de cloud, dus altijd en overal virtueel toegang tot je gebouw en inzicht in [...]

Naar Actueel