Gebouw dashboards

Speciaal voor receptionisten, facility managers en gebouweigenaren ontwikkelde Immotix slimme gebouw dashboards. Hiermee bieden wij u in één scherm alle actuele gebouwinformatie. Op elk moment van de dag ziet u in één oogopslag de locatie van uw medewerkers. Daarmee waarborgt u hun veiligheid, ook tijdens een calamiteit. Vanuit het dashboard bedient u eenvoudig de deuren en bekijkt u de camerabeelden en de status van uw gebouwsystemen op een plattegrond.

  • Lokaliseer collega’s en bezoekers
  • Ontvang waarschuwing bij ingestelde alerts
  • BHV en evacuatie lijst, altijd en overal
Lees meer

Met Immotix legt u een softwarelaag over alle gebouw systemen.

Dit is het slimme gebouw waar elke gebouweigenaar warm voor loopt.

Receptie dashboards

Immotix Receptie dashboards biedt receptie medewerkers van elke organisatie een effectieve oplossing voor toegang, veiligheid, bezoekers en aanwezigheids processen. Het dashboard brengt alle veel gebruikte handelingen samen in één scherm als het gaat over gebruikers en gebouwsystemen. Dus niet meer meer wisselen tussen programma’s voor elk systeem of apparaat. Bovendien kan het dashboard naar ieders persoonlijke inzicht worden ingesteld.

Doordat Immotix gebouw dashboards bijv. elke deurbeweging signaleert, weet u precies waar elke BHV’er zich bevindt. Dit helpt u ook bij het lokaliseren en toegang verlenen van collega’s en bezoekers. Ook een storing of een alarm wordt direct gezien en gelogd. U kiest welke vervolgactie daaraan wordt gekoppeld: via email, whatsapp, sms en/of een fysieke manier in het gebouw.

Lees meer

BHV en evacuatie dashboards

Immotix biedt een BHV en evacuatie dashboard op uw digital signage, pc en op mobiele telefoons met cruciale informatie voor BHV’ers op het moment dat het nodig is. Bijvoorbeeld de actuele aanwezigheidslijst met medewerkers én bezoekers. Door bestaande systemen te verbinden met Immotix software ontstaan de voordelen van een intelligent gebouwsysteem met evacuatie voorziening in één dashboard:

  • BHV’ers worden getriggerd door een alarmeringsproces uit Immotix
  • Status alarmsysteem uitlezen en controleren verhoogd veiligheid
  • Welke BHV’ers zijn aan- en afwezig
Lees meer

Aanwezigheidsoverzicht

Met Immotix upgrade u uw toegangscontrolesysteem op een veilige manier naar de cloud. Immotix koppelt inmiddels vele bestaande en nieuwe leveranciers en vindt altijd een passende oplossing om alle medewerkers te lokaliseren en visualiseren. Krijg snel en eenvoudig inzicht wie waar is in het aanwezigheidsdashboard. Met een aanwezigheidsscherm bij bijv. de personeelsingang toont Immotix welke BHV’ers er momenteel aanwezig zijn die helpen om de veiligheid te op peil te houden. Ook krijgen we real-time aanwezigheidsinformatie uit het Tijdregistratie systeem.

Interactieve plattegrond

Immotix brengt uw verschillende gebouw- en veiligheidssystemen op een intuïtief, interactieve plattegrond op elk gewenst computerscherm. En dat vanuit de cloud, dus deze informatie kan mits geautoriseerd overal worden geraadpleegd. Dit scheelt u waardevolle tijd op momenten dat tijd van levensbelang kan zijn.

Kenmerken en voordelen van interactieve plategronden:

  • Alarm- en storingsmeldingen worden direct automatisch getoond op de plattegrond
  • BHV’ers of andere hulpverleners hoeven niet te zoeken waar de melding vandaan komt
  • Logische relaties tussen meldingen worden grafisch veel sneller gevonden
  • Immotix ondersteunt gebouwinstallaties als brandmeld, inbraak, CCTV/camera, toegang/deuren, sensoren

monitoring status gebouwapparatuur

Monitoring

Er is toenemende vraag naar het monitoren van gebouwinstallaties op een standaard, uniforme manier. Omdat Immotix een cloud- en integratieplatform is, bestemd voor gebouwinstallaties, hebben we in het afgelopen decennium vele standaarden opgenomen om real-time te kunnen loggen, visualiseren en analyseren in onze database. Dat is de basis van systeemmonitoring van gebouwinstallaties.

De volgende systemen worden door Immotix gelogd, gevisualiseerd en geanalyseerd:

Lees meer

Gebouw informatie

Slimme integratie van gebouw informatie uit gebouw installaties.

Lees meer