Lokaal betrokken in Amsterdam – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Amsterdam

Immotix ondersteunt diverse lokale en sociale initiatieven in Amsterdam. Dit doen we vanuit een simpele overtuiging dat alleen geld verdienen niet het enige is dat telt. Ook het welzijn van collega´s en het bewust zijn van en actief zijn in onze omgeving is een belangrijke drijfveer.

Werken bij Immotix

Voor werkzoekenden in Amsterdam met een ´afstand tot de arbeidsmarkt´ werken we graag met Pantar (http://www.pantar.nl/over-pantar). Voor ambitieuze jongeren, stages en (bijna afgestuurde) studenten hebben we een vruchtbare samenwerking met Academie van de Stad en het Studentjobcoach project (http://www.academievandestad.nl).

Gère Paulussen Leefkringhuis

Immotix is betrokken bij het Leefkringhuis Noord (http://www.leefkringhuis-noord.nl). In 2017 werd het 30 jarige bestaan gevierd van dit bijzondere buurthuis, wat we mede hebben mogen organiseren. Het Leefkringhuis behandelt onbevooroordeeld ca 5.000 hulpverzoeken per jaar voor bewoners van de Vogelbuurt en Van der Pek buurt. Dit is om de hoek waar wij ons kantoor hebben. Het Leefkringhuis heeft 9 huizen waar kinderen en ontwrichte gezinnen tijdelijk onderkomen krijgen, als de reguliere hulpverlening niet (b)lijkt te werken. Ook organiseert het Leefkringhuis dagelijks de voedselbank. Immotix is actief lid van de coördinatie commissie. Lees hier een achtergrond artikel.

Stage lopen bij Immotix

We zijn in 2016 door SBB Immotix formeel tot Erkent Leerbedrijf gecertificeerd. Dit houdt concreet in dat we MBO en HBO stagiaires professioneel begeleiden, met de ondersteuning van SBB/de school. We zijn trots dat we vakmensen kunnen opleiden en stageplaatsen creëren. Dat past geheel in de filosofie van Deputy IT en Immotix.

Op www.stagemarkt.nl heeft Immotix deze stageplaatsen aangemaakt, zie ook deze link:

Wil je ook stage lopen? Neem gerust contact op.