Aperio Immotix Integratie

Immotix heeft het Immotix Smart Building Platform geüpgraded met Aperio™ technologie. ASSA ABLOY’s intelligente technologie maakt het mogelijk om niet bekabelde deuren met mechanische sloten voordelig te integreren in het Immotix toegangscontrolesysteem.

Met Aperio & Immotix upgrade u uw toegangscontrolesysteem naar een vernieuwd en energiebesparend techniek. Met Aperio kunnen al uw deuren draadloos worden gekoppeld aan een nieuw of bestaand toegangssysteem. De Draadloze sloten zijn snel te installeren en dringen de onderhoudskosten terug door de twéé jaar lange batterij duur. De deuren worden verder niet aangepast, bekabeld en hebben geen sleutels meer nodig.

Door sleutelverlies ontstaan er beveiligingsrisico’s. Bijvoorbeeld dat kantoren of gebouwen kwetsbaar worden voor inbraak en diefstal. Daarnaast wordt er na enige tijd vaak een nieuw slot geplaatst om inbraak risico’s te verkleinen. Met dit systeem lost u het probleem met sleutelverlies definitief op. Door bestaande kaarten te gebruiken kan u door elke deur met één pas. Het Immotix systeem geeft de passen toegang tot bepaalde of alle kamers en verdiepingen. Passen kunnen met één druk op de knop worden geblokkeerd en/of non-actief worden gemaakt. Met het Immotix systeem heeft u online controle over alle deuren én pasjes.

Extra deuren aan uw bestaande toegangscontrolesysteem

  • wilt geen bekabeling naar deuren installeren

  • hebt behoefte aan een simpele, voordelige installatie

  • wilt de bestaande ID-toegangsdragers en software blijven gebruiken

  • wilt geen gebruik maken van mechanische sleutels

  • wilt online en offline controle over uw deuren hebben

Bekijk Immotix op de Assa Abloy partner pagina

Draadloze Immotix & Aperio slottechnologie is exact wat u zoekt!

In cohesie met de Immotix software helpt Aperio™ u bij de verbetering van uw beveiliging en gebruiksgemak tegen de beste prijs.

Aperio™, draadloze slottechnologie voor nieuwe en bestaande toegangscontrolesystemen, online. Ontwikkeld door ASSA ABLOY, de wereldleider in deuroplossingen

Immotix Access is een toegangscontrole, registratie en beheersysteem dat alle dagelijkse én geavanceerde toegangsactiviteiten regelt van uw bestaande/reeds aanwezige toegangssysteem.

Met een gebruiksvriendelijk dashboard toont Immotix Access wie zich waar bevindt binnen het gebouw of vestiging. U analyseert het gebruik van ruimtes, verdiepingen en autorisaties. Daarnaast kunt u verdiepingen of kamers toegankelijk maken voor een besloten groep. Immotix maakt uw gebouw slim.

Deputy IT BV heeft zich de afgelopen 5 jaar gespecialiseerd in software ontwikkeling voor gebouwautomatisering. Met het Immotix Smart Building platform wordt uw gebouw duurzamer, veiliger én toegankelijker. Immotix koppelt met de aanwezige systemen en geeft inzicht in het gebruik. U bespaart daardoor kosten, verhoogt uw gebruiksgemak en de veiligheid.

Download de Immotix Aperio flyer (963 kb)

Vergeet Sleutels. Vergeet bekabelde deuren. Werk Draadloos. Immotix & Aperio!

U wilt extra deuren aan uw bestaande of nieuwe toegangscontrolesysteem toevoegen? Download snel de Immotix Aprerio flyer
Download de Immotix Aperio flyer (963 kb)

Met Aperio™ kunnen deuren draadloos verbonden worden met nieuwe of bestaande toegangscontrolesystemen, zonder bouwkundige aanpassingen. Aperio™ is een uiterst kostenefficiënte manier om uw bestaande beveiliging te verbeteren of uit te breiden. Het assortiment bestaat uit cilinders, beslag, hubs, accessoires en sinds kort ook veiligheidssloten.

Helder interview met Rene Jongepier van Assa Abloy op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Hij vertelt over nieuwe manieren van slottechniek (zoals Aperio) in relatie tot uiteenlopende en flexibele functies van het gebouw. Ook dat er steeds vaker sprake is van integratie met andere systemen zoals camera’s  en facility management systemen. Leuk detail: op 00:46 komt Immotix in beeld 🙂