Immotix breidt uit met Tijdregistratie

Home/IP access control, persbericht, tijdregistratie/Immotix breidt uit met Tijdregistratie

Immotix breidt uit met Tijdregistratie

Immotix Time

Immotix werkt hard aan een nieuw geavanceerd tijdregistratie systeem. Deze nieuwste module zal Immotix Time gaan heten en biedt de mogelijkheid om met een pasje of tag de start- en eindtijd door te geven. Immotix Time maakt gebruik van de uitgebreide integratie mogelijkheden van het Smart Building Platform zodat vaak bestaande installaties van uw toegangssysteem (en alle pasjes in omloop) ongewijzigd blijven. Het vormt daarmee een hele kostenefficiënte uitbreiding.

Pilot

Direct bij de start hebben zich meerdere klanten aangemeld om aan de nieuwe tijdregistratie pilot deel te nemen. De benefit voor deze klanten is om in een zo vroeg mogelijk stadium invloed te hebben op functionaliteit en onderling ervaringen uit te wisselen. Voor Immotix is het waardevol om tijdens de ontwikkelingen al feedback te ontvangen. Mail ons gerust indien u ook interesse heeft in deze pilot.

Samenwerking

Begin 2016 is Immotix een strategische samenwerking aangegaan met Van Bragt. Van Bragt heeft 20 jaar ervaring met tijdsregistratie oplossingen en bedient honderden klanten in Nederland en België met advies en geavanceerde tijdsregistratie oplossingen. Gezamenlijk streven we eraan om al uw bestaande en toekomstige wensen om te zetten in een makkelijk bruikbare softwareoplossing die werkt volgens de laatste techniek en inzichten.

About the Author:

Reindert Verbrugge
Reindert is enthousiast over alles wat met Building Intelligence software en ontwikkeling te maken heeft. Met een sterke commerciële drive onderneemt hij bij Immotix om de oplossingen vorm te geven en bij klanten te laten groeien.

Ontvang maandelijks de
Immotix nieuwsbrief

- Building Intelligence
- Klant cases
- Trends Internet of Things

Uw e-mailadres:

Inschrijven
nieuwsbrief!